Ezgi Mola'nın Aydede Filmi Konusuyla Dikkat Çekiyor! Aydede Full HD Fragman İzle

Genelde komedi filmleriyle seyirci karşısına çıkan Ezgi Mola, bu kez tam tersini yaparak dramatik bir yapım ile beyazperdede. Konusu ile dikkat çeken Aydede filmi bu hafta gösterime giriyor. İşte Aydede filminin oyuncuları ve fragmanı...
Ezgi mola
Aydede
Çeşitli festivallerde de boy gösteren Aydede filmi bu hafta beyazperdede seyirciyle buluşuyor. Duygusal konusuyla öne çıkan filmin yayınlanan fragmanı da beğeni topladı.  Öte yandan komedi filmlerinde boy göstermesinden dolayı komedi ile özleşen Ezgi Mola için de ilk dram deneyimi olan filmin vizyonda aynı türde olmasa da pek çok yerli rakibi bulunuyor. Bu arada buruk bir anne-oğul öyküsünü beyazperdeye taşıyan Aydede filmi aynı zamanda Abdurrahman Öner'in ilk uzun metrajlı filmi unvanını taşıyor. Vizyon tarihi 5 Ekim olarak belirlenen ve bu Cuma gösterime girecek Aydede'nin oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor.

Yapımcılığını Arzu Şenses Öner’in gerçekleştirdiği duygusal filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Abdurrahman Öner üstleniyor. Başrolünde başarılı oyuncu Ezgi Mola'nın  yer aldığı Aydede filminin oyuncuları arasında; Bilal Zeynel Çelik, Mehmet Özgür, Ayşenil Şamlıoğlu, Reha Özcan, Banu Fotocan, Nalan Kuruçim yer alıyor. Ayrıca film, beyazperdede seyirciyle buluşmadan önce 25.si gerçekleşen Uluslararası Adana Film Festivali’nin yanı sıra '37. Uluslararası İstanbul Film Festivali, Ulusal Yarışma' Bölümünde yer aldı.
Aydede filminin konusu ise kısaca şöyle: 
Küçük Bekir’in çok sevdiği dedesi İlyas vefat eder. Bekir’in üzülmemesi için ‘dedesinin öldükten sonra Ay’a gidip, Ay Dede olduğu’ söylenir.Bekir televizyonda gördüğü Badi filmindeki çocuk gibi, bisiklet ile Ay’a uçmayı ve dedesini görmeyi hayal etmeye başlar. Rabia, ablası ile amansız bir miras kavgasına girer. Yaşadığı platonik aşk, Rabia’nın işlerini daha da zorlaştırmaktadır.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0