Emre Aydın'ın Çocuğum Belki ve Sensiz Şarkıları Çıktı!

Emre Aydın'ın Çocuğum Belki isimli yepyeni single çalışması müzikseverlerle buluştu. Duygusal söz ve ritmiyle de sosyal medyada beğeni toplayan Emre Aydın'ın "Çocuğum Belki" şarkısının klibi de bugün yayınlandı. İşte Emre Aydın'ın yeni şarkısının detayları...
Ea
Emre Aydın
Emre Aydın'ın Çocuğum Belki isimli yepyeni single çalışması müzikseverlerle buluştu. Duygusal söz ve ritmiyle de sosyal medyada beğeni toplayan Emre Aydın'ın "Çocuğum Belki" şarkısının klibi de bugün yayınlandı. Emre Aydın, "Çocuğum Belki" şarkısının yanı sıra "Sensiz" ismini verdiği bir şarkıyı daha yayınladı. Türk rock müziğinin sevilen isminin müzikseverlerle buluşturduğu her iki şarkı da slow oluşuyla öne çıkıyor. Öte yandan Emre Aydın'ın Çocuğum Belki şarkısının yayınlanan klibi de dikkat çekiyor. Çekimleri üç günde tamamlanan ve yönetmen koltuğunda Emre Aydın'ın oturduğu klip için dört ayrı mekan kullanıldı. Daha önce de klip yönetmenliği yapan Aydın, senaristliğini yaptığı bir gerilim filminin yönetmen koltuğunda da oturmuştu .

Bu arada Emre Aydın'ın Sensiz ve Çocuğum Belki şarkılarının söz ve müziğinde sevilen şarkıcının imzası bulunuyor. Düzenlemelerini ünlü İsveç’li prodüktör Mats Valentin’e ait olan her iki şarkı; Spotify, iTunes, Apple Müzik ve  Fizy gibi tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı. Alternatif popun ustaca harmanlandığı ‘Çocuğum Belki’, Ege tınılarıyla dikkat çekiyor. Bu arada Emre Aydın, 15 yıl aradan sonra 6. Cadde grubunu yeniden kurdu. Aydın'ın tekrar solisti olduğu 6. Cadde grubunun yeni albümü önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak. Ancak öncesinde grup, "Beni Hatırla" ismini verdiği single çalışmasını dinleyiciyle buluşturdu.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0