Mucize 2 Filmi Geliyor! Peki Mucize 2 Aşk Ne Zaman Vizyonda?

Mahsun Kırmızıgül, yeni filmi için çalışmalarına İzmir'de başladı. İlki çok sevilen Mucize filminin devamı için çekimler geçtiğimiz hafta başladı. Mucize 2: Aşk filminin oyuncu kadrosunda da önemli isimler yer alıyor. Peki Mucize 2 ne zaman vizyonda? İşte Mucize 2'nin oyuncuları ve konusu...
Mucize 2 aşk
Mucize 2
Müzisyen kimliğini bir yana bırakıp yönetmenlik ve oyunculuk yapmaya başlayan Mahsun Kırmızıgül, üst üste başarılı filmleri izleyiciyle buluşturdu. Beyazperdede beğeni toplayan Mahsun Kırmızıgül'ün filmlerinden biri ise "Mucize" oldu. Mucize filmi vizyona girdiği yıl gişede önemli bir başarıya ulaştı. Duygusal sahneleriyle hafızalara kazınan dram türündeki Mucize'nin devam filmi pek çok kişi tarafından bekleniyordu. Ve Kırmızıgül geçtiğimiz haftalarda müjdeyi vererek Mucize 2 çekimlerine başladığını duyurdu. İnstagram hesabında Mucize 2: Aşk filmi hakkında görüntüler yayınlayan Mahsun Kırmızıgül, filmde yer alan isimleri açıkladı. Peki Mahsun Kırmızıgül'ün Mucize 2 filmi ne zaman çıkacak?

Çekimleri İzmir Foça'da gerçekleşen "Mucize 2 Aşk'ın detaylarını paylaşan Kırmızıgül,  ilk filmde Talat Bulut'un oynadığı Mahir Öğretmen rolünü Fikret Kuşkan'a verdi. Geçtiğimiz aylarda sette kostüm görevlisini taciz ettiği iddiasıyla gündeme gelen Talat Bulut'un Yasak Elma dizisinde rol almaya devam etmesi nedeniyle bu kararın alındığı öğrenildi. Ünlü yönetmen Mahsun Kırmızıgül, daha önce "Hayat Devam Ediyor" dizisinde beraber çalıştığı yakın dostu Fikret Kuşkan'la başrol için el sıkıştığını sosyal medyada duyurdu. Başarılı oyuncu Erdal Özyağcılar, güzel oyuncu Sera Tokdemir ve Murat Han gibi ünlü isimlerin rol aldığı "Mucize 2 Aşk" filminin sürpriz oyuncusu ise Müjde Ar oldu. Geçtiğimiz aylarda yıllar sonra ilk kez kamera karşısına çıkan Ar, Şahsiyet dizisinde seyirciyle buluşmuştu. Öte yandan Mucize 2'nin ilk tanıtımı da yayınlandı. Tanıtımda "Mucize 2 ne zaman vizyonda?" Sorusunun yanıtına da yer verildi. Buna göre Mucize 2 Aşk, 1 Mart 2019'da gösterime girecek.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0