İtalyan Usulü Aşk Sinemalarda! (Little Italy) İtalyan Usulü Aşk İzle Fragman

İlginç konusuyla öne çıkan romantik-komedi türündeki sinema filmi İtalyan Usulü Aşk, bu hafta gösterime giriyor. 31 Ağustos 2018 haftası vizyona girecek filmler arasında yerini alan filmin Türkçe altyazılı fragmanı da yayında. İşte İtalyan Usulü Aşk'ın oyuncuları ve konusu...
Little italy
Little İtaly
Ağustos ayının son haftası vizyona yaklaşık 5 film girerek beyazperdede seyirciyle buluşuyor. Bu filmlerden biri ise ilginç konusuyla dikkat çeken komedi türündeki İtalyan Usulü Aşk oluyor. Yerli filmlerin hiç olmadığı bu haftaki vizyon takviminde adıyla da dikkat çeken İtalyan Usulü Aşk'ın yayınlanan fragmanı da öne çıkıyor. Filmin yayınlanan Türkçe altyazılı fragmanı YouTube'da beğeni topladı. Donald Petrie’nin yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrollerini Emma Roberts ve Hayden Christensen üstleniyor. Vizyon tarihi 31 Ağustos olarak belirlenen İtalyan Usulü Aşk filmi bu Cuma gösterime giriyor.

Birbirlerinin rakibi olan ebeveynlere sahip iki gencin hikayesini anlatan lİtalyan Usulü Aşk'ın senaryosunu Steve Galluccio ve Vinay Virmani ikilisi birlikte üstleniyor. Öte yandan İtalyan Usulü Aşk'ın oyuncu kadrosunda; Danny Aiello, Alyssa Milano, Jane Seymour, Gary Basaraba gibi isimler yer alıyor. Dünya çapında Little Italy ismiyle gösterime giren filmin yapımcılığını Firsttake Entertainment üstleniyor. ABD-Kanada ortak yapımı olan İtalyan Usulü Aşk'ın konusu ise kısaca şöyle:

Küçük İtalya’da aileden kalma gizli tarifleriyle restoran işleten iki yakın arkadaş Sal ve Vince’in arası bilinmeyen bir nedenden dolayı yıllar önce bozulmuştur. Onlar artık birbirine düşman iki ailedir. Sal’in Londra’da şef olan kızı Nikki’nin (Emma Roberts, Bu Nasıl Aile!) yıllar sonra Küçük İtalya’ya dönüp Vince’in oğlu Leo’ya (Hayden Christensen, Star Wars) aşık olması ortalığın yeniden karışmasına neden olacaktır. Sal’in annesi Franca ve Vince’in babası Carlo’nun evlenmeye karar vermesi de bütün bu karmaşaya tuz biber eker. Küçük İtalya bu iki aile için artık gerçekten çok küçüktür. Birisinin gitmesi gerekmektedir. Peki ama kimin? Pizza fırınları yanar ve en iyi pizzayı pişirmek için amansız bir yarış başlar. Nikki ve Leo’nun aşkları bu amansız yarışın kurbanı mı yoksa kazananı mı olacaktır?



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0