İşte Uygun Fiyatlı Moto G5S & Moto G5S Plus Özellikleri ve Yorumları!

Lenovo'nun çok satan iki telefonu Türkiye'de de piyasaya sürüldü. Geçen hafta ülkemize gelen Lenovo Moto G5S ve Lenovo Moto G5S Plus modellerinin ilgi görmesi bekleniyor. Peki Lenovo Moto G5S ve G5S Plus özellikleri neler? En önemlisi de Lenovo Moto G5S ve Lenovo Moto G5S kullanıcı yorumları ne yönde?
Moto g5s plus
Lenovo moto
Geçen sene Haziran ayında tanıtılan ve daha yeni Türkiye'ye gelen Lenovo'nun yeni Moto serisi telefonları fiyatlarıyla oldukça dikkat çekiyor. Geçen günlerde satışa sunulan Lenovo Moto G5S ve Lenovo Moto G5S Plus'ın e-ticaret mağazalarındaki fiyatları rakiplerine göre kabul edilebilir bir seviyede... Buna göre Lenovo Moto G5S fiyatı 890 TL iken, Lenovo Moto G5S Plus'ın fiyatı ise 1090 TL olmasıyla şaşırttı. Her iki telefonun sunduğu özellikler pek çok kullanıcıya hitap edecek gibi görünüyor. Geçen yıllarda satışa çıkan ve beğeni toplayan Lenovo Moto G5'in üst modelleri olan bu cihazlar henüz yeni satışa sunulmasına rağmen kullanıcıların dikkatini çekmiş durumda. Peki Lenovo Moto G5S ve Lenovo Moto G5S Plus özellikleri neler? En önemlisi de Lenovo Moto G5S yorumları ne yönde? İşte Lenovo Moto G5S Plus kullanıcı yorumları ve iki telefonun diğer detayları...


Lenovo Moto G5S Özellikleri

Lenovo Moto G5s
Lenovo Moto G5s
Şu an için 899 TL'lik bir fiyata sahip olan Lenovo Moto G5S'in özelliklerine baktığımızda 3 GB RAM ve 32 GB'lık depolama alanı hemen göze çarpıyor. NFC ve parmak izi desteğine sahip olan Moto G5S, 5.2 inç Full HD ekranı Gorilla Glass 3 ile korunuyor. Ayrıca 8 çekirdekli Snapdragon 430 işlemciden gücünü alan telefon, Android 7.0 sürümü ile kutudan çıkıyor.  Moto G5S'in Android 8 alıp almayacağı da kesin değil. F2.0 diyafram açığına sahip 16 megapiksel arka kameranın yanı sıra çift tonlu LED flaş ve Full HD video kaydı cihazın kamera özellikleri arasında. Lenovo Moto G5S'in selfiye yani ön kamerası ise2.0 diyafram açığına sahip 5MP'lik bir kamera ile destekleniyor. Ve 3000 mhA değerindeki pilin yanı sıra telefon 158 gram ağırlığında.

Lenovo Moto G5S Plus Özellikleri

Moto g5s plus
Lenovo Moto G5S Plus
Orta seviyeye hitap eden 1099 TL' değerindeki Lenovo Moto G5S Plus özellikleri fiyatına göre son derece uygun. 3000 mhA değerindeki pilinin yanı sıra Lenovo Moto G5S Plus çift arka kameraya sahip olmasıyla da öne çıkıyor. Moto G5S Plus'ın arka kamera özellikleri 13MP (RGB) + 13MP (tek renkli) çift arka kamera, çift tonlu LED flaş, f/2.0 lens şeklinde kısaca özetlenebilir. Yine cihazın ön kamerası ise 8 MP değerinde.  5.5 inç Full HD ekranının yanı sıra telefon 8 çekirdekli Snapdragon 625 işlemcisinden gücünü almakta.  802 WİFİ donanımını içinde barındıran Moto G5S Plus, NFC ve parmak izi özelliğini de kullanıcılarına sunmakta. Öte yandan Lenovo Moto G5S Plus, 3 GB / 4 GB RAM ve 32 GB / 64 GB dahili depolama seçenekleriyle ülkemizde satışa çıkmış durumda. 
Ayrıca telefon Android 7.1 Nougat sürümüyle kutudan çıkıyor. Android 8.0'ı Moto G5S Plus için  henüz yayınlamayan Lenovo'nun Android 8 güncellemesini kullanıcılarla buluşturup buluşturmayacağı net değil.

Lenovo Moto G5S ve Lenovo Moto G5S Plus Kullanıcı Yorumları


Henüz yeni piyasaya çıkan iki telefon için genel itibariyle olumlu yorumlar göze çarpıyor. Özellikle Lenovo Moto G5S ve Lenovo Moto G5S Plus yorumlarında fiyat konusunda herkes hemfikir. Kullanıcılar. telefonların Türkiye satış fiyatı hakkında yaptığı yorumlarda fiyat uygun bulduğunu belirtiyor. Bu arada Lenovo Moto G5S ve Lenovo Moto G5S Plus kullanıcı yorumlarında pil değerlerinin az olması eleştirilen nadir detaylardan oluyor. Ayrıca Lenovo Moto G5S ve Lenovo Moto G5S Plus kamera performansları da her ne kadar tatmin edici olsa da kullanıcılar kameranın daha iyi olabileceğini belirtiyor. Ve son olarak Lenovo'nun telefonlar için uyguladığı güncelleme politikası da göz önüne alındığında her iki telefonun Android'in son sürümünü alıp almayacağı da kullanıcılarca dile getirilmekte.




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0