Gökhan Özen Yeni Şarkıları için Müjdeyi Verdi! (Gökhan Özen Firardayım)

Sevilen şarkıcı Gökhan Özen, yeni şarkıları için müjdeyi verdi. Uzun zamandır yeni şarkı çıkarmayan Gökhan Özen'in yeni albümü yakın bir zamanda müzikseverlerle buluşacak. Özen albüm müjdesini geçtiğimiz günlerde sosyal medyada duyurdu.
Gökhan özen yeni
Gökhan Özen
Sevilen şarkıcı Gökhan Özen, yeni şarkıları için müjdeyi verdi. Uzun zamandır yeni şarkı çıkarmayan Gökhan Özen'in yeni albümü yakın bir zamanda müzikseverlerle buluşacak. Özen albüm müjdesini geçtiğimiz günlerde sosyal medyada duyurdu. En son 2015 yılında 14 şarkılık albümünü dinleyiciyle buluşturan başarılı şarkıcı bugüne kadar Maske albümündeki şarkıları kliplendirdi. Gökhan Özen, son olarak da Yanlış Numara adındaki şarkısına klip çekti.

Geçtiğimiz yıllarda eşinden boşanan Gökhan Özen, uzun süredir çalıştığı müzik şirketi DMC'den de ayrılarak Amerika Birleşik Devletleri'ne yerleşmişti. birkaç yıldır Amerika'da yaşayan müzisyen, yeni albümünü neredeyse tamamlamış durumda. Sevenlerine sosyal medyada müjdeli haberi veren Gökhan Özen, yeni şarkıları bu yıl yayınlamayı planlıyor. Özen, "Firardayım" adıyla çıkması beklenen albümün müjdesini hem Türkçe hem de İngilizce bir tweet'le verdi. Gökhan Özen'in Firardayım albümü şu sözlerle duyuruldu: "Yeni şarkılarım tamamlandı. Yakında dinleyeceksin!" Gökhan Özen'in Firardayım albümü hakkında yeni gelişmeleri Webmgon üzerinden takip edebilirsiniz.




Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

  1. Gökhan özen firardayim albumu şarkılarını bir an önce çıkar dinleyelim

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0