Heijan'ın Deli Ediyor Şarkısındaki Bir Detay Dikkatlerden Kaçmadı!

Yaptığı şarkılarla dikkatleri üzerine çeken ve çok kısa sürede milyonlarca kişinin beğenisini toplayan Heijan, yeni şarkısını yayınladı. "Heijan'ın Deli Ediyor" adını verdiği single çalışmasında bir detay gözlerden kaçmadı. Peki Heijan'ın Deli Ediyor şarkısındaki o detay ne?
Heijan muti deli edoyor
Heijan Muti
Sokaklarda yaşanan ve bir nevi kimsenin göremediği ya da görmek istemediği olayları şarkılarına konu edinen rapçi Heijan ve Muti, artık nerdeyse herkesin tanıdığı iki müzisyen oldu. Son bir kaç yıldır her yaptıkları şarkıyla gündeme gelen ikili, Yansın Geceler ve Burası Bağcılar gibi çalışmalarla büyük beğeni toplamayı başardı. Bu şarkılarla Türkiye'yi sallayan yer altı müziğin iki sevilen ismi bir kesimin de tepkisine neden olmuştu. Heijan'ın şarkı sözleri şiddete ve uyuşturucu kullanımına özendirdiği gerekçesiyle polisin de dikkatini çekmişti. Hatta bir süre önce göz altına alınan Heijan, bu şarkıları için ifade verdi. Gözaltı sürecinden sonra sessizliğe bürünen Heijan, şimdi tekrar piyasada. Ancak Heijan'nın yeni şarkısı Deli Ediyor'da bir detay dikkatlerden kaçmadı...

Genel itibariyle uyuşturucu kullanımı, sokak yaşamı, gece hayatı gibi konularda şarkılar yapan Heijan, Deli Ediyor adını verdiği single çalışmasında farklı bir konuya yöneldiği görülüyor. Şarkı ilişkiler ve  "trip atan kız" çerçevesinde hazırlanmış olmasıyla dikkat çekiyor. Rapçi Heijan'ın sevenleri şarkıda neden eski konuların işlenmediğini sosyal medyada dile getirmeye başladı. Öte yandan yapılan yorumlarda bir süre önce gözaltına alınan Heijan'ın  zorunlu olarak eski konulardan uzaklaştığı dile getirilmekte. Anlaşılan o ki Muti ve Heijan yeni şarkılarında şaşırtarak farklı konulara yönelecekler. Bu arada geçtiğimiz günlerde YouTube'da yayınlanan Muti ve Heijan'ın Deli Ediyor şarkısının söz ve müziği ikili tarafından kaleme alındı. 3 milyon izlemeyi aşan şarkının klip yönetmenliğini Atilla Öztürk gerçekleştirdi.

Heijan & Muti- Deli Ediyor Dinle






Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0