Talat Bulut Taciz İddiasıyla Şokta! Yasak Elma'da Taciz Krizi Büyüyor!

Yasak Elma'da taciz krizi gün geçtikçe büyüyor. Oyuncu Talat Bulut'un dizi setinde 19 yaşında bir genç kızı taciz ettiği sosyal medyada öne sürülmüştü. Talat Bulut taciz iddiasını yalanladı. Ancak Yasak Elma'nın setinde tacize uğradığını iddia eden genç kız Bulut'a dava açtı.
Talat bulut taciz
Talat Bulut
Birkaç gündür sosyal medyada dile getirilen taciz iddiası medyaya taşınmasıyla giderek derinleşmeye başladı. Yasak Elma dizisinin oyuncularından Talat Bulut'un sette 19 yaşındaki bir genç kızı taciz ettiği iddiası üzerine Hande Ataizi de olaya dahil olacak sözler sarf etti. Hande Ataizi taciz iddiası üzerine "Talat Bulut beni de taciz etmişti." Diyerek herkesi şok etti. Talat Bulut taciz iddialarını yalanlarken, Yasak Elma'nın yapımcısı Fatih Aksoy ise olayı araştırdıklarını açıkladı.


Talat Bulut Taciz İddiasını Yalanladı, Genç Kız ise Dava Açtı!

Talat Bulut taciz iddialarını avukatı aracılığı ile şu sözlerle reddetti:
"Müvekkilim Talat Bulut hakkında bir kaç gündür sosyal medyada ve bugün diğer medya organlarında ortaya atılan iddialar tamamen asılsızdır.
Talat Bulut 42 yıl boyunca sanat hayatını saygın bir şekilde sürdürmüş ve toplumsal konulara duyarlılığı ile de sevenlerinin takdirini kazanmış, oldukça sevilen bir sanatçıdır. Bir genç kız babası olan müvekkilim toplumun hassas olduğu bir konuda zan altında bırakılmış, toplum önündeki itibarı zedelenmeye çalışılmıştır. Müvekkilim hakkında ki tüm iddiaları reddetmekle beraber konunun ilgili tarafına karşı yasal başvuru hakkımızı derhal kullanacağımızı kamuoyuna saygılarımızla bildiririz."

19 yaşındaki kostüm görevlisi ise Talat Bulut kıravatını düzeltmemi isteyerek beni odaya çağırdı ve taciz etti diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: 
“Set çalışanı kadın, sahne öncesi Talat Bulut'un kravatını düzeltmek istiyor, Bulut da ‘Odaya girelim orada düzelt’ diyor ve odada tacizde bulunuyor. Dava açmaya hazırlanan genç kadın, olayın ortaya çıkmasını ve üzerinin kapatılmasını istemediğine dikkati çekti: Davacı olmak istiyorum ve elimden geldiğince herkese duyurmak istiyorum ki bir daha kimse böyle bir şey yaşamasın. Ben daha 19 yaşındayım ve bir çok yaşıtıma yapılıyor bu. Karşımızdaki insan oyuncu olduğu için bu durumu yaşayanlar korkabiliyor, susabiliyor. Ben de belki hukuki yollardan bir şey elde edemeyeceğim ama en azından her yere duyurduğum için vicdanım rahat olacak ki bir daha kimse böyle bir olay yaşadığında susmayacak.Özellikle Eda (Ece) Hanım’la, Şevval (Sam) Hanım, Onur (Tuna) Bey, Sevda (Erginci) Hanım, Gün (Akıncı) Bey bana destek olduklarını söylediler zaten. Hem ekip arkadaşlarım hem de bütün oyuncularımız beni destekliyor bu konuda.  Arkadaşlarımız tacize maruz kaldığı zaman, korkup susuyorlar. ‘Karşımızdaki oyuncu, hukuki yollara başvursak da onlar lehine kararlar verilir' diyorlar. ‘Oyuncular ünlü olduğu için iftira atmakla suçlanırız' diye düşünüyorlar. Ama ben bunu dile getirdikten sonra Talat Bulut'la daha önceden sorun yaşayan başka kadınlarla da tanışmış oldum, onlar da korktukları için sustuklarını söylediler. Karşımızdaki oyuncu olabilir ama bundan sonra kimsenin susmasını istemiyorum. Kadın olduğumuz için bunların başımıza gelmesine sessiz kalmayalım.”

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0