Ebru Polat ve Selin Ciğerci'den "5 Karat" Adında Ses Getirecek Düet!

Selin Ciğerci ve güzel şarkıcı Ebru Polat "5  Karat" adını verdikleri şarkıyla bir araya geldi. Giderli sözleri ve hareketli ritmiyle öne çıkan Selin Ciğerci'nin ilk single çalışması 5 Karat, çekilen video klibiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış durumda.
Selin ciğerci
5 karat
Uzun süredir çeşitli TV programlarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkatleri üstüne çeken Selin Ciğerci, büyük bir kitlenin yakından takip ettiği biri haline geldi. Bu arada kısa bir süre önce cinsiyet değiştirerek kadın olmaya karar veren Ciğerci, bu kararı nedeniyle bir hayli gündeme oturmuştu. Hala da çok konuşulan Selin Ciğerci'nin erkek hali de ara sıra gündeme getiriliyor. Ve sosyal medyada milyonlarca kişinin izlediği videolar paylaşan Selin Ciğerci şimdi de müzik dünyasına adım attı. İlk müzik çalışmasını yayınlayan fenomen, çok kısa sürede trent videolar arasına da yerleşti. Selin Ciğerci Ebru Polat ile birlikte seslendirdiği 5 Karat şarkısına ait klip teaserını geçen hafta İnstagram'da yayınlamış ve teaser  ilgiyle karşılanmıştı.

Ebru Polat ve Selin Ciğerci'nin 5 Karat şarkısı YouTube'da yayınlandığı an itibariyle iyi bir izlemeye ulaştı. Sözlerini güzel şarkıcı Ebru Polat tarafından kaleme alınan şarkının bestesi ise Pınar Çubukçu'ya ait. Öte yandan çektiği başarılı kliplerle bilinen yönetmen Tamer Aydoğdu "5 Karat" şarkısının klibini çekti. Bu arada aranjörlüğünü Caner Tepecik'in üstlendiği şarkı için Ebru Polat İnstagram hesabında Selin Ciğerci'yi etiketleyerek şu açıklamayı yaptı:

"Çıktığın yolda sana başarılar diliyorum. Elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım ve bunun içinde mutluyum. Herşey çok çok güzel olsun. Benim tüm sevenlerim teaser ı paylaşırsanız beni mutlu edersiniz... Şarkı tümüyle haftaya çıkacak."
İlk şarkısını sevenleri ile paylaşacağı için heyecanlı olduğunu belirten Selin Ciğerci ise şu açıklamayı yayınladı:
"ALLAHIM UTANDIRMA kötu kalpli insanlardan uzak tut beni. Ne desem bilemedim severek heyecanla bi işe baş koydum emek verdim.  Umarım beğenirsiniz ve  kızlar paylaşırsınız.  Dinlerken bana eğlenceli storiler atarsınız.  Şimdi birazcık bana destek zamanı...
SİZİ ÇOK SEVİYORUM."




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0