Murat Boz, Geç Olmadan Şarkısın Yayınladı! Murat Boz Yeni Albüme Hazırlanıyor

Murat Boz, Geç Olmadan adını verdiği yeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu. Yakışıklı popçu Boz, uzun bir süredir yeni şarkı çıkarmıyordu. Öte yandan Murat Boz yeni albümü için de hazırlıklara başladı. Ancak albüm öncesi Murat Boz Geç Olmadan single çalışmasını yayınladı.
Geç olmadan
Geç Olmadan
Murat Boz, Geç Olmadan adını verdiği yeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu. Yakışıklı popçu Boz, uzun bir süredir yeni şarkı çıkarmıyordu. Öte yandan Murat Boz yeni albümü için de hazırlıklara başladı. Ancak albüm öncesi Murat Boz Geç Olmadan adındaki single çalışmasını yayınladı. Son zamanlarda Aslı Enver ile yaşadığı aşk ve sonrasındaki ayrılıkla gündeme gelen şarkıcı uzun süredir yeni şarkı çıkarmadığı için sevenleri tarafından eleştiriliyordu. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla sevenlerine müjdeyi veren Murat Boz, yeni albüm için çalışmalara başladığını duyurdu.

Ancak Murat Boz yeni albüm öncesi yeni single çalışmasını yayınladı. Murat Boz'un Geç Olmadan adını verdiği şarkısı dijital müzik platformlarında yerini aldı. Hareketli ritmi ve sözleriyle dikkat çeken "Geç Olmadan" şarkısına ait klip henüz çıkmadı. Ancak Murat Boz'un yeni şarkısı sosyal medyada şimdiden ilgi görüyor. Sözünü Murat Boz ile Ümit Sayın'ın  birlikte kaleme aldığı şarkının müziği ise Murat Boz'a ait. 2019'un başı gibi dinleyiciyle buluşacak olan albüm öncesi Murat Boz "Geç Olmadan" isimli single çalışmasını yayınlayarak sevenlerine sürpriz yapmış oldu.

Murat Boz - Geç Olmadan Şarkı Sözleri


Aşk güzel şey geri çevirme
Olmaz deme, duymaz deme
Belki de onun da gönlü sende,
Söyle içinden ne gelirse

Aşkta kolayı var git yanına 
İlk adımı at durma oyalanma 
Kalbim sığmıyor dünyalara 
Tutma kendini açıl ona

Yarın çok gel olmadan
Ona sıkı sıkı sarıl aldırmadan
Bak zaman akıp geçiyor
Hadi boş ver git ardından
Koş ardından...




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0