O da Kandırdı... Danla Bilic'in Gerçek Adını Duyunca Çok Şaşıracaksınız!

Ünlü kadın YouTuber Danla Bilic'in ismini duyunca çok şaşıracaksınız. Sanılanın aksine başarılı YouTuber'ın gerçekten  ismi Danla Bilic değil. Peki Danla Bilic'in gerçek ismi nedir? İşte YouTuber Danla Bilic'in gerçek adı.
Danla Bilic
YouTube'da pek çok farklı tarzda kanal ve YouTuber bulunmakta. Ve YouTube'da ilginç tiplere her geçen gün yenileri ekleniyor. Ancak ülkemizdeki YouTube'a içerik üretenler arasında kadınların az oluşu oldukça dikkat çekiyor. Tabi kadın YouTuber'ların az olmasının yanı sıra dikkat çeken kişiler de bulunuyor. İlginç kadın  YouTuber'lardan biri de Danla Bilic. 1994 doğumlu olan ve kahkahalarıyla ilgi gören Bilic, her zaman gündemde kalmayı başarıyor. Danla Bilic, bu kez ismiyle konuşuluyor. Pek çok kişi başarılı kadın YouTuber'ın ismini Danla Biliç olarak bilse de iş gerçekte pekte öyle değil. Peki Danla Bilic'in gerçek adı ne?  
Neslihan Damla Akdemir
Birkaç yıldır makyaj videoları başta olmak üzere çeşitli videolar hazırlayan YouTuber'ın ismi Neslihan Damla Akdemir. 24 yaşındaki YouTube yayıncısının neden "Danla Bilic" ismini kullandığı bilinmez ama herkes onun gerçek isminin Neslihan Damla Akdemir olduğunu yeni yeni öğrenmeye başladı. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0