Kayhan Filmiyle Recep İvedik Arasındaki Ortak Nokta Şaşırttı! Kayhan Oyuncuları

Şahan Gökbakar'ın "Kayhan filmi" bu hafta beyazperdede izleyiciyle buluşuyor. Gökbakar, Recep İvedik'ten sonra Kayhan tiplemesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Peki Kayhan filminin konusu ne? İşte Kayhan filminin oyuncuları ve diğer tüm detayları...
Sahan gökbakar
Kayhan
Şahan Gökbakar'ın klasikleşen film serisine bir yenisi daha eklendi. Bilindiği üzere Gökbakar, bir yıl Recep İvedik filmlerini, bir yıl ise farklı karakterleri canlandırdığı filmleri gösterime sokuyor. Recep İvedik'ten farklı olarak vizyona giren Celal ile Ceren, Osman Pazarlama filmlerini örnek gösterebiliriz. Ve ünlü komediyen şimdi ise "Kayhan tiplemesi" ile sinemaseverlerin karşısına çıkıyor. Bu hafta sinemalarda olacak film, şimdiden sosyal medyanın gündemine yerleşti. Çevresinde saf ve temiz biri olarak tanınan Kayhan'ın okulun pilav gününde 98'liler yıllığında kendisi hakkında yazılan kötü yorumları okuyup, intikam alma kararı almasını konu alan film komedi türünde seyirciyle buluşuyor. Öte yandan çok sert eleştiriler alan Kayhan filminin fragmanı YouTube'da 7 milyona yakın bir izlemeye ulaştı. Bu arada Kayhan filmi ile Recep İvedik filmlerindeki ortak ayrıntı dikkat çekiyor.

İŞTE KAYHAN FİLMİNİN KONUSU VE OYUNCULARI


Senaryosunu Şahan Gökbakar'ın yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Togan Gökbakar'ın oturduğu filmin karakteri tıpkı  Recep İvedik karakteri gibi Şahan Gökbakar'ın televizyon programından  sinemaya uyarlandı. Ayrıca İstanbul'da çekimleri 5 haftada tamamlanan Kayhan filminin oyuncuları arasında., şahan Gökbakar'a Gökçe Eyüpoğlu ve İrfan Kangı eşlik ediyor. 9 şubat olarak vizyon tarihi belirlenen Kayhan filminin fragmanı, YouTube'da 75 bin kişi tarafından beğenilirken, 25 bin kişi ise fragmanı beğenmedi. Yine, bazı sinema eleştirmenleri tarafından olumsuz eleştiriler alan filmin konusu ise  şöyle:

Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Kayhan'ın konusu kısaca şöyle:
Kayhan çevresinde temiz kalpliliği ve masumiyeti ile tanınan biridir. Dostlukların adamı olan Kayhan, yıllar önce mezun olduğu okulun pilav günü etkinliğine gitmek için sabırsızlanmaktadır. Eski arkadaşlarını görecek olmanın heyecanı içinde bekleyen genç adam, o büyük gün geldiğinde kötü bir sürprizle karşılaşır. Pilav gününde kendisine verilen 98 mezunları yıllığını gören Kayhan tam anlamıyla yıkılır. Yıllığı okudukça dost bildiği herkesin kendisinden nefret ettiğini anlar. Kayhan, öğrendikleri karşısında yaşadığı şoku üzerinden atınca kendisinden nefret eden herkesten intikam almaya karar verir.




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0