Nubia Artık Resmi Olarak Türkiye'de! İşte Nubia Z17 Mini Özellikleri ve Fiyatı

Türkiye akıllı telefon pazarına yepyeni bir marka merhaba diyor! ZTE'nin yan kuruluşu olarak nitelendirebileceğimiz Nubia, resmi olarak ülkemizde faaliyet göstermeye başladı. Ve ilk olarak da güçlü bir telefon olan Nubia Z17 Mini ile dikkatleri üzerine çekiyor.
Zte nubia
Nubia Z17 Mini
"Nubia" markasını birçoğunuz belki yeni duyuyor olabilir. Ancak teknolojiyi çok yakından takip edenler Nubia'nın çıkarttığı akıllı telefonları ilgiyle takip etmekte. Akıllı telefon piyasasının büyük üreticilerinden biri olan ZTE'nin alt markası olarak faaliyet gösteren Nubia, gerek Çin'de gerekse globalde son birkaç yıldır yakından takip ediliyor. Fakat Nubia telefonlar ülkemizde pek bilinmemekte.

Bilindiği üzere ZTE çok uzun bir süredir Türkiye'de tanınan, bilinen bir telefon üreticisi. Özellikle Turkcell, Vodafone gibi operatörler için akıllı telefonlar üreten firma, son yıllarda artık kendi adıyla güçlü ve de öne çıkan Android telefonlar piyasaya sürmekte.  Türkiye pazarında iyi sonuçlar alan ZTE, şimdilerde alt markası olan Nubia ile ülkemizde genişlemeye devam ediyor. Bu arada ZTE'nin alt markası Nubia Türkiye'de ZTE'den bağımsız hareket edecek gibi görünüyor. Henüz yeni Türkiye'de faaliyetlerine başlayan Nubia, ciddi anlamda güçlü bir telefonla giriş yaptı diyebiliriz. "Nubia Z17 Mini" adındaki akıllı telefon orta segmentte yer alan, gerek fiyatı gerek de özellikleriyle göze çarpıyor. Peki Nubia Türkiye'nin ilk piyasaya sürdüğü Nubia Z17 Mini fiyatı nedir? En önemlisi de Nubia Z17 Mini'nin teknik servis desteği ve  garantisi hangi firma tarafından sağlanıyor. Merak edilen soruların yanıtı haberimizin devamında...

İşte Dikkat Çeken  Nubia Z17 Mini'nin Özellikleri

Nubia Z17 Mini'nin ekranına baktığımızda, 5.2 inçlik Full HD İPS/LCD bir ekran bizi karşılıyor. Yine ekran/gövde oranı da %70.11 olarak göze çarpıyor.  USB Type-C'nin kullanıldığı Z17 Mini'nin pili 2950 mhA değerinde. Yine, birçok akıllı telefon kullanıcısının önem verdiği kamera özellikleri bu telefonda standart bir halde geliyor denilebilir. Nubia Z17 Mini'nin kamera özelliklerine baktığımızda; arka kameranın 13 mega piksellik, F2.2 diyafram açığına sahip olduğunu görüyoruz. Bu arada cihazda ikinci bir arka kameranın bulunduğunu ve aynı özelliklere sahip olduğunu belirtmekte fayda var. Selfie kamerası olarak nitelendirilen ön kamera ise,  kağıt üzerindeki özellikleri düşünüldüğünde,  biraz arka kameradan iyi performans gösterebileceği tahmin ediliyor. 16 MP ve F2.0 değerindeki ön kamera ile kutudan çıkan Nubia Z17 Mini,  SnapDragon 652 işlemcisinden gücünü alıyor. Ayrıca 4 GB RAM, 64 GB ROM veya 6 GB RAM, 128 GB ROM seçeneklerine sahip olan. cihaz, Android 6.0 ile gelerek biraz hayal kırıklığı uyandırdı diyebiliriz.
Nubia
Nubia
Wi-Fİ gücü oldukça iyi olan Nubia Z17 Mini 802 a c donanımını içinde barındırıyor. NFC desteği de sunan telefonun parmak izi okuma özelliği de bulunuyor. Arka kapakta yer alan parmak izi oldukça da iyi bir performansa sahip denilebilir. Peki Nubia Z17 Mini'nin fiyatı ne kadar? Haberin yayınlandığı tarih itibariyle; Nubia Z17 Mini'nin 64 GB depolama alanına sahip versiyonu 1300 TL, 128 GB'lik seçeneği ise 1700 TL bandında seyretmekte.

Ve gelelim Nubia Z17 Mini'nin garantisi ve teknik servis durumuna... Resmi olarak ülkemizde "Nubia Türkiye" ismiyle faaliyet gösteren firma bu ve yakın zamanda piyasaya çıkacak Nubia telefonların resmi olarak garantisini sunmakta. Nubia'nın teknik servis tarafına baktığımızda ise KVK ile işbirliğine gidildiğini görüyoruz. Yani aldığınız Nubia telefonun olası bir sorununa KVK'nın teknik servis bölümü müdahale edecek. Bakalım Nubia Türkiye ülkemizdeki akıllı telefon pazarından nasıl bir başarı elde edecek?




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0