Turkcell'den Bedava 10 GB İnternet Kampanyası

Turkcell, bedava internet kampanyasıyla kullanıcılarına 10 GB hediye internet dağıtıyor. BİP uygulamasına büyük bir önem veren Turkcell, bedava 10 GB interneti çok kolay bir şekilde hediye ediyor. İşte bedava 10 GB Turkcell internet detayları.
Turkcell
Turkcell
Turkcell, mesajlaşma ve arama uygulaması BİP için nerdeyse her ay farklı kampanyalara imza atabiliyor. Bugüne kadar BİP kullanımını arttırmayı teşfik amaçlı birçok deneme yapan Turkcell, pek amacına ulaşmadı gibi görünüyor. Zira BİP kullanımı hala artmadığından dolayı yeni yeni kampanyalar duyurulmaya devam ediliyor. Whatsapp kullanımının fazla olduğu ülkemizde BİP uygulamasının benimsenmesi biraz zor görünüyor. Bu yüzden de çok dikkat çeken bir BİP kampanyası daha Turkcell tarafından açıklandı. Bi’Ara kampanyasıyla Turkcell’li BiP kullanıcıları arama yaptıklarında ya da mesaj attıklarında 10GB’a kadar internet hediyesi kazanıyor. Yapılan açıklamada şunlar paylaşıldı:
Türkiye’nin yenilikçi iletişim ve eğlence platformu BiP, Turkcell ortaklığıyla hayata geçen Bi’Ara kampanyasıyla kullanıcılarına ücretsiz hediyeler sunuyor. Turkcell’li BiP kullanıcıları, kampanya kapsamında aradıkça ve mesaj attıkça internet hediyesi kazanıyorlar.

BİP ile Turkcell Bedava İnternet Kampanyasında  10 GB'a Kadar İnternet Kazanılabiliyor!


BİP'in bol internetli kampanyasının detayları şöyle:
5 mesaj atana haftalık 1GB, 2 arama yapana haftalık 2GB, 5 arama yapan aylık 1GB, 10 arama yapan aylık 2GB, 30 arama yapan aylık 10GB hediyeleri BiP’te bekliyor. Kampanyadan faydalanmak için sabit hatlar dışında farklı kişilere arama yapmak ya da mesaj göndermek gerekiyor. BiP üzerinden yapılan kişiden kişiye sesli ve görüntülü aramalar ile BiP üzerinden yapılan grup görüntülü aramalar kampanya kapsamında kabul ediliyor. Ve kurulan gruplardan atılan her  mesaj ile yapılan her arama 1 adet olarak sayılıyor. Bu kampanya ile yoğun ilgi göreceği düşünülen BİP, bugüne kadar 16 milyonun üzerinde indirme rakamına ulaşarak,  Google Play ve App Store’da 2017 yılının en popüler uygulamalarından biri olmaya devam ediyor





Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0