İşte Mizahı Bol Film, Aile Arasında'nın Oyuncuları ve Konusu

İddialı konusu ve oyuncularıyla Aile Arasında filmi, bu hafta sinemaseverlerle buluşuyor. Engin Günaydın'ın başrolünde olduğu "Aile Arasında" fragmanıyla da beğeni topladı. İşte Aile Arasında'nın oyuncuları, konusu ve filme dair dikkat çeken detaylar.
Aile arasında
Efsane dizi Avrupa Yakası'nda oynadığı Burhan Altıntop karakteriyle tanınan Engin Günaydın, Aile Arasında filmiyle yine kahkaha kırizine sokmaya geliyor. Bu arada Günaydın'ın oynadığı filmin senaryosunu yazan isim de tanıdık. Yine Avrupa Yakası'nda oynayıp aynı zamanda dizinin senaryosunu kaleme alan Gülse Birsel, Aile Arasında'nın senaryosunu da kaleme aldı. Komedi türündeki Aile Arasında filminin fragmanı sosyal medyada büyük beğeni topladı. 2 milyondan fazla kişi tarafından izlenen fragmandaki komik sahneler de dikkat çekiyor. Gösterim tarihi 1 Aralık olarak belirlenen filmin yapımcılığını BKM üstleniyor. Yılın beklenen komedi filmlerinden biri olan Aile Arasında'nın çekimleri Adana ve İstanbul'da gerçekleşti. Öte yandan Aile Arasında'nın oyuncuları ve konusu da oldukça iddialı. İşte bu Cuma vizyona girecek filmin diğer önemli detayları.

İşte Aile Arasında'nın Oyuncuları ve Konusu


Gülse Birsel’in senaryosunu üstlendiği ve  ilk sinema filmi olan Aile Arasında’nın yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan oturuyor. Kahkahanın eksik olmadığı, mizahı bol olan "Aile Arasında" oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Aile Arasında'nın oyuncu kadrosunda ise  Avrupa Yakası ile tanıdığımız Engin Günaydın, Demet Evgar,  başarılı oyuncular Erdal Özyağcılar, Gülse Birsel ve Şevket Çoruh'un yanı sıra pek çok önemli isim yer alıyor. Film için kamera karşısına geçen diğer isimler ise şöyle:  Devrim Yakut, Fatih Artman,  Derya Karadaş, , Deniz Hamzaoğlu, Su Kutlu, Devin Özgür Çınar, Ayta Sözeri, Ünal Yeter ve Arif Erkin. Bu arada film, 1 Aralık Cuma izleyiciyle buluşuyor. Muhteşem kadrosu, hız kesmeyen mizaha sahip olan  Aile Arasında'nın konusu da dikkat çekiyor.

Aile Arasında Filminin Konusu:


Gülse Birsel'in kaleminden çıkan filmin konusu kısaca şöyle:
21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz’ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyden korkan Fikret, kendini bir anda hayatının rolünü oynarken bulur. Aile arasında olması planlanan nikah, damadın ailesinin ısrarıyla büyüdükçe büyür. Bu ekip düğün hazırlıkları boyunca silahlı, geleneksel, kebapçı zinciri sahibi Adanalı aileyle anlaşabilecek ve bu düğün bir terslik çıkmadan yapılabilecek midir?

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0