Soner Arıca'nın "Yeniden Tanışalım" Şarkısı Müzikseverlerle Buluşuyor

Soner Arıca, 2017 yılının sonlarına doğru geldiğimiz şu günlerde yepyeni bir şarkı ile tekrar sevenlerinin karşısında. Soner Arıca Yeniden Tanışalım adını verdiği yeni single çalışmasını yarın itibariyle kliple birlikte müzikseverlerin beğenisine sunuyor.
Yeniden tanışalım
Soner Arıca
Soner Arıca, 2017 yılının sonlarına doğru geldiğimiz şu günlerde yepyeni bir şarkı ile tekrar sevenlerinin karşısında. Soner Arıca Yeniden Tanışalım adını verdiği yeni single çalışmasını yarın itibariyle kliple birlikte müzikseverlerin beğenisine sunuyor. Türkçe Pop'un sevilen seslerinden  Soner Arıca, bu yazın başında yayınladığı "Kaçalım" adlı çalışmayla büyük beğeni toplamıştı. Yaz boyunca Soner Arıca'nın Kaçalım adlı hareketli  şarkısı pek çok yerde çalındı. Klibiyle de dikkat çeken şarkı hala dinlenirken, Arıca  yepyeni bir şarkıyı sevenleriyle buluşturuyor. Yine hareketli ritmiyle dikkatleri üzerine çeken bir şarkı ile müzikseverlerle buluşan Soner Arıca, yeni single çalışmasıyla birlikte video klibi de yayınlayacak.

Söz ve müziği Soner Arıca imzası taşıyan "Yeniden Tanışalım" şarkısı yarın itibariyle dinleyiciyle buluşacak. Sony Müzik Türkiye etiketiyle çıkacak şarkının video klibi de yine 1 Aralıkta yayınlanacak. Hareketli ritmiyle dikkat çeken Soner Arıca'nın Yeniden Tanışalım single çalışmasının video klibi de eğlenceli oluşuyla göze çarpıyor. Öte yandan klibin teaserı geçen gün Sony Müzik'in YouTube kanalında yayınlandı. Cuma günü çıkacak olan Yeniden Tanışalım şarkısı, Apple Müzik, İTunes, Spotify ve YouTube gibi dijital platformlarda yerini alacak. Bakalım Soner Arıca'nın Yeniden Tanışalım şarkısı müzikseverler tarafından nasıl karşılanacak?




Gelişmeleri Webmgon.com'un FACEBOOK ve  TWİTTER sayfalarından takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0