İşte Turkcell T80 Kullanıcı Yorumları, Özellikleri Ve Fiyatı

Turkcell'in yeni telefonu Turkcell T80 kısa bir süre önce satışa sunuldu. Peki T80'in yorumları ne yönde? Turkcell T80'i kullananlar nasıl yorumlar yapıyor? İşte Turkcell T80 yorumları, özellikleri ve fiyatı.
T80
T80
Turkcell'in T serisi telefonlarının en yenisi T80 satışa sunuldu ve iyi bir ilgi görüyor. Her yeni telefonunda  performansı arttıran Turkcell, T80 ile bugüne kadar çıkmış en iyi operatör telefonu olarak karşımıza çıkıyor. Turkcell T80 kısa bir süre önce satışa sunuldu ancak pek çok kişi T80'in yorumlarını merak ediyor. Özellikleriyle dikkat çeken Turkcell T80'in kullanıcı yorumları yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Telefon henüz yeni çıktığından dolayı kullanıcı yorumları az olsa da T80 hakkında bir fikir edinmek için yeterli yorum var denilebilir. Peki Turkcell T80 yorumları ne yönde? Turkcell T80'in kullanıcı yorumları genelikle olumlu mu olumsuz mu? İşte T80 yorumları...

Turkcell T80 Yorumları


T80'in yorumlarına baktığımızda ilk olarak kamera çözünürlüğü konusunda bir memnuniyetsizlik söz konusu. Ayrıca Turkcell T80'in yorumlarında göze çarpan bir başka detay ise fiyatı oluyor. Çoğu kişi Turkcell T80'in fiyatının pahalı olduğunu dile getiriyor. Bu arada T80'in fiyatı şu an için 1200 ile 1300 TL arasında değişiyor. Parmak izi okuyicusunun oldukça hızlı işlem yaptığı da yine T80 kullanıcı yorumlarında sıklıkla dile getiriliyor. Şarjının iyi gittiğini de dile getiren kullanıcılar, cihazdaki işlemcinin biraz daha iyi olabileceğini  belirtmekte. Öte yandan T80'in 4G özelliğinin de iyi olduğu yorumlara yansımakta. Genel olarak olumlu yorumlar alan Turkcell  T80'i kullananlar bunları ifade ediyor.

Kısaca Turkcell T80'in Özellikleri

Turkcell
T80 AntuTu
Ünlü telefon üreticisi ZTE'nin  Blade V8 modeline Turkcell logosu bastırılmış desek çok doğru bir ifade olur. Sadece T80'de eksttradan Turkcell'in Fizy, Dergilik, gibi uygulamaları bulunuyor. 5.2 inç ve Full HD bir ekrana sahip olan T80,  2700 mhA değerinde bir batarya ile geliyor. Ayrıca 13 MP arka,  2 megapiksel de ön kamerası bulunan cihazın  işlemcisinin Snapdragon 435 olduğunu görüyoruz.  Ve 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanına sahip olan Turkcell T80,  Android'in son sürümü 7.1 Nougat ile geliyor.

Sizce Turkcell T80 nasıl? Alınır mı? Yorumlarınızı merak ediyoruz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0