Kısmetse Olur'un "Gençlik Başımda Duman" Dizisinin Detayları

Kısmetse Olur'un ekibi Tv8'in "Gençlik Başımda Duman" dizisiyle yeniden ekranda!  Her cumartesi - pazar Tv 8'de ekrana gelecek Gençlik Başımda Duman'ın oyuncuları kendilerini oynayacak. İşte "Kısmetse Olurdizisi"  olarakta bilinen Gençlik Başımda Duman'ın detayları.
Gençlik Başımda Duman dizisi
Gençlik Başımda Duman
Hatırlanacağı üzere evlilik programları birkaç ay önce yasaklanmış, bu sezon hiçbiri ekrana gelmedi. Bu programların tanınan isimleri farklı projelerle izleyici karşısına çıktı. Esra Erol ve Seda Sayan gibi isimler kayıpları bulan formatlarla ekranlara dönerken, Kanal D'nin sevilen evlilik programı "Kısmetse Olur" ise dizi projesi olarak karşımıza çıktı. Kısmetse Olur yarışmacılarından oluşan dizinin adı "Gençlik Başımda Duman" olarak belirlendi. Tv8'in Gençlik Başımda Duman dizisi, her cumartesi - pazar saat 15:30'da ekranlara gelecek. Öte yandan Gençlik Başımda Duman dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler kendilerini oynayacak. Peki Gençlik Başımda Duman'ın konusu nedir? Kimler dizide oynuyor?

Gençlik Başımda Duman Oyuncuları


Gençlik Başımda Duman'ın oyuncu kadrosunda, Nur Erkoç Cimilli, Batuhan Cimilli, Erdem Dalfidan, Daniela Grajdeanu, Tolga Kulakçı, Mehtap Taşkıran, Emre Ubeyli, Tuğçe Ergişi, Cansel Çördük, Leyla Keskin gibi Kısmetse Olur yarışmasının fenomeni olan isimler yer alacak. Yapımcılığını Haluk Şirin'in üstlendiği dizi, saat  15:30'da başlayıp  19:30 'da sona erecek. Kısmetse Olur'un da yapımcılığını üstlenen Şirin, Gençlik Başımda Duman'ı şu tweet'le duyurdu: 'Gençlik Başımda Duman '23 eylülden itibaren, her Cumartesi-Pazar 15.30-19.30 arasi tv8'de... Okuldaydım, izleyemedim olmasın  artık lütfen."

Peki Gençlik Başımda Duman nerde çekiliyor?  Dizinin  çekimleri Polonezköy’de kapatılan alanda devam ederken çekimler için 5 farklı alan da kiralandı. Bu arada Gençlik Başımda Duman'ın dizi müziği son zamanların dikkat çeken isimlerinden Elif Kaya'nın imzasını taşıyor.





"Gençlik Başımda Duman dizisi" hakkında yeni gelişmeleri Webmgon'un FACEBOOK ve TWİTTER  sayfalarından takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0