Çember dizisinden dikkat çeken detaylar! Çember hangi kanalda?

Ünlü  yapımcı ve yönetmen Abdullah Oğuz'un yeni polisiye dizisi Çember Star TV ekranlarında izleyiciyle buluştu.  Peki  konusuyla dikkat çeken Çember'in oyuncu kadrosunda kimler var?   Çember dizisinin  konusu  ve tüm detayları haberimizde.  
Cember dizi
Çember 
Son olarak büyük beğeni toplayan ve hala da adından söz ettiren Kanıt dizisi ile izleyici karşısına çıkan Abdullah Oğuz, yepyeni bir polisiye dizisini ekranlara taşıdı.  "Çember" adındaki dizi uzun süredir diziseverler tarafından yakından takip ediliyordu. Ancak diziyle alakalı detaylar adeta sır gibi saklanıyordu.  Öte yandan Çember dizisinin  oyuncuları ve konusu oldukça dikkat çekiyor. Bu arada bol aksiyonlu  dizinin çekimleri  uzun bir süre önce başlamıştı.   Abdullah Oğuz'un yapım şirketi ANS Prodüksiyon'un yayıncılığında Star TV'de başlayan  Çember dizisinin   oyuncuları şöyle:

Çember dizisinin oyuncuları

Anıl altan
Çember dizisi
 Bu akşam ikinci bölümüyle ekranlara gelecek Çember'in oyuncu kadrosunda yer alan isimler dikkat çekiyor. Barış Bağcı, Pelin Akil, Anıl Altan, Serhat Kılıç, Melisa Sözen ve Duygu  Yetiş kamera karşısına geçti. 
Dizide,  Barış Bağcı  başkomiser Barış'ı canlandırırken,  Pelin Akil komser yardımcısı Ayşe'yi, eşi Anıl Altan ise Komser yardımcısı Volkan'a hayat veriyor.   
Her pazartesi ekranlara gelecek olan bol heyecan ve aksiyonlu sahneleriyle dikkat çeken Çember, ana konusu ile de dikkatleri üzerine çekiyor.
  

Çember dizisinin konusu



Çember, her hafta farklı bir konuyu izleyiciyle buluşturan bir TV filmi şeklinde ilerliyor. Ancak  dizinin başkomiseri Barış'ın hikayesinden dizinin ana konusu    ilerleyecek.  Barış Bağcı'nın canlandırdığı Barış  başkomiserin hikayesi şöyle: 

   "Özel ekibin lideri olan Barış’ın geçmişini kimse bilmemektedir. Yıllar önce nişanlısını bant cinayetleri ismi verilen bir cinayete kurban vermiş ve katillerin izini bulamamış bu sebeple de mesleğini bırakıp bir üniversitede ders vermeye başlamıştır. Geçmişte yaşadıklarını unutamamış, zaman onu çok sert biri haline getirmiş. Nişanlısının ölümüne neden olan Bant cinayetleri tekrar ortaya çıkınca nişanlısını öldürenlerin izini bulabilmek için tekrar mesleğe dönmüştür. Çok zeki, duygularıyla değil mantığıyla hareket edebilen çok soğuk bir karaktere sahiptir. Şule ve Amir’i Kemal dışında Barış komiser hakkında kimse bir şey bilmemektedir."

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0