Şimşek McQueen geri döndü! Arabalar 3 (Cars 3) vizyonda

Arabalar filminin beklenen üçüncü serisi Arabalar 3, (Cars 3) bu hafta vizyona girdi. İlk iki filmde önemli bir gişe başarısı elde eden serinin yeni filmi de iddialı. İşte Türkçe dublajlı vizyona giren Arabalar 3'ün konusu ve diğer detayları.
Cars 3
İlki 2006'da vizyona giren ve büyük bir gişe başarısı elde eden Arabalar filminin ikincisi ise  5 yıl aradan sonra 2011 yılında sinemaseverlerin karşısına çıkmıştı. Arabalar'ın çok beğenilen  bu iki filminden sonra pek çok kişi "Arabalar 3 ne zaman vizyona girecek?"  sorusunu dillendirmeye başlamıştı. Geçtiğimiz sene duyurulan Arabalar 3 (Cars 3) nihayet bu hafta tüm dünyayla birlikte Türkiye'de de beyazperdede izleyiciyle buluştu.  Arabalar serisinin ilk filminin yönetmen koltuğunda oturan  Brian Fee'nin yönetmenliğini üstlendiği Arabalar 3'ün yapımcılığını da  Kevin Reher gerçekleştirdi.

Arabalar serisinin   sevilen karakteri  "Şimşek McQueen"in maceralarını anlatan filmin seslendirmelerini  Owen Wilson, Michael Caine, John Turturro, Larry The Cable Guy gerçekleştirdi. Amerika Birleşik Devletleri  yapımı animasyon türündeki filmin senaryosu ise   John Lasseter, Dan Fogelman, Brad Lewis ve Ben Queen'e ait. Serinin ilk halkası ile 1 milyar dolardan fazla gişe hasılatı elde eden film, bugün itibariyle  vizyona girdi. Öte yandan Arabalar 3, filminin konusu ise şöyle:

Arabalar 3 Konusu (Cars 3)

Arabalar 3
"Şimşek McQueen kendisinden genç ve hızlı arabalar tarafından bozguna uğratılmıştır. Şimşek pistlere geri dönmenin hayalini kurup kenara itildiğine içerlerken bir anda #95’in işinin henüz bitmediğini kanıtlamaya karar verir. Hevesli genç yarış teknisyeni Cruz Ramirez’in yardımına, kazanmak için bir plana, merhum Hudson Hornet’in verdiği ilhama ve birkaç beklenmedik numaraya ihtiyacı olan McQueen, piston kupasının en büyük yarışında boy göstermeye hazırlanır."

Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

  1. HØJ SKROTPRÆMIE
    FOR DIN BIL

    Vi modtager alle slags biler: Personbiler, Varebiler, Skrotbiler , Skadede og defekte biler, 4×4-hjuls, Biler uden afgift, ATV’er Leasingbiler Motorcykler mv. www.skrotpriser.com Danmarks Højeste Skrotpræmie 2017

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0