Fazilet Hanım ve Kızları oyuncusu Alp Navruz'dan örnek davranış!

Geçtiğimiz gün sezon finali yapan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin başrol oyuncusu Alp Navruz, dizinin sıkı takipçilerinden birini  ziyaret etti. Navruz'un bu hareketi hayranları tarafından büyük beğeni topladı. Peki Alp Navruz kimi ziyaret etti? İşte detaylar.
Alp
Alp
Mart ayından bu yana Star TV'de ekranlara gelen Fazilet Hanım ve Kızları, cumartesi günü 13.  sezon finali  bölümünü yayınlayarak ekranlara ara verdi. Oyuncu kadrosunda Nazan Kesal, Deniz Baysal, Afra Saraçoğlu, Mahir Günşıray, Gülsen Tuncer, Çağlar Ertuğrul, Alp Navruz, Tuğba Melis Türk, Tolga Güleç, Hazal Türesan, İdris Nebi Taşkan, Ecem Baltacı, Zerrin Nişancı ve Sevinç Erol’un yer aldığı Fazilet Hanım ve Kızları sezon final bölümünde izleyicisinin kafasında pek çok  soru işaretini bıraktı. Öte yandan dizinin sevilen başrol oyuncusu Alp Navruz, geçtiğimiz gün İnstagram hesabında paylaştığı fotoğraf üzerine  hayranları tarafından takdir edildi.

Dizinin  en yaşlı takipçisini  ziyaret etti


Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde ‘Sinan Egemen’ karakterini canlandıran Alp Navruz, geçtiğimiz gün dizinin en yaşlı sevenlerinden birini Okmeydanı Darülaceze’ye giderek ziyaret etti. Navruz, İnstagram hesabında ziyaretten bir fotoğraf paylaşarak altına da şunları yazdı:  ‘Bugün yayın öncesi dizimizin sıkı takipçilerinden 75 yaşında, çok tatlı bir teyzemize, Nevin Hanım'a huzur evinde sürpriz bir ziyaret yaptık.. Onların yalnızlıklarını unutmaya ihtiyacı var.’  Bu arada herkesi huzur evlerini ziyaret etmeye davet eden Alp Navruz'un örnek  davranışı  sevenleri tarafından büyük bir takdir gördü.

İLGİLİ HABER


Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0