Aslıhan Güner: ilk paramla tuz aldım" işte Aslıhan Güner'in yaşı ve hayatı

Vapurda Çay Simit Sohbet programına konuk olan güzel oyuncu Aslıhan Güner, kendisi hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Peki Aslıhan Güner kimdir? Aslıhan Güner kaç yaşında? İşte ilk kazandığı parayla tuz alan Aslıhan Güner'in hayatı. 
Aslıhan
Aslıhan Güner
İstanbul'un iki yakası arasında gerçekleşen ve keyifli anların yaşandığı  "Vapurda Çay Simit Sohbet" programına konuk olan güzel oyuncu Aslıhan Güner, samimi açıklamalarda bulundu. Hayatı hakkında merak edilen pek çok konuya değinen Güner, oyunculuğa başlangıcını, ilk kazandığı  para ile neden tuz satın aldığı gibi pek çok konuyu anlattı. İşte  oyuncu Aslıhan Güner'in ilginç hayat öyküsü.

Aslıhan Güner kimdir?

1987 İstanbul doğumlu olan Aslı Güner, aslen Malatyalı bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. "İlk Malatya’ya sinema filmi için babamla gitmiştim" diyen Aslıhan Güner ilk oyunculuk deneyimini 16 yaşındayken gerçekleştirdiğini ifade ediyor.  Ayrıca bebekken reklam teklifleri geldiğini söyleyen güzel oyuncu,  "beyaz tenli renkli gözlü tombul bir çocuktum dikkat çekiyordum." diyerek,  babasının büyüdüğü zaman psikolojisi bozulabilir gerekcesiyle  teklifleri ret ettiğini ve babasının kararını doğru bulduğunu belirtiyor.  Hayatım hep sanatla   geçti diyen Güner, Barış Manço Kültür Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldıktan sonra  işe Asi dizisinde dublaj yaparak başlar. 30 yaşındaki Aslı Güner, dizi setinde başlayan ve evlilikle sonuçlanan aşkını da bakın naaıl anlattı?/ 

‘’SETTE TANIŞIP AŞIK OLDUM’’

2013 yılında Şefkat Tepe dizisinde birlikte  rol alan Mert Kılıç ile dört yıldır evliliğini sürdüren  Aslıhan Güner tanışma hikayesini şöyle anlatıyor. "Set aşkları hep olur aslında çünkü hayatta kimseyi görmediğiniz kadar oradaki set arkadaşlarınızı görüyorsunuz elektrikte tutarsa bu kaçınılmaz oluyor. Ben ve Mert büyük konuştuk kesinlikle oyuncuyla evlenmek istemiyorum diyorduk."  "Benim hayattan istediğim tek şey yararlı olmak." diyen güzel oyuncu, Deniz Şen ile "Yıldızlardan Masallar" adlı  sosyal sorumluluk çalışması  kapsamında çocuklara masal okuduğunu  da ifade ediyor. Bu arada kendisinin adına sevenleri tarafından 152 ağaç dikilip  adını taşıyan bir kütüphane de yaptırıldığını   söyleyen oyuncu, yemek programı tekliflerini de aldığını açıkladı. Kazandığı ilk parayı tuza verdiğini  bunu da annesi "bereket olur" dedi diye aldığını ve  asla bu anıyı unutamadığını dile getiriyor.  

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0