İşte İrem Derici'nin yeni şarkısı Tek Taş'tan ilginç detaylar!

İrem Derici'nin merakla beklenen şarkısı "Tek Taş"  bugün müzikseverlerle buluştu. İrem Derici'nin Tek Taş şarkısından daha çok,  şarkı için   yapılan kampanya konuşuluyor. İşte İrem Derici'nin Tek Taş şarkısının dikkat çeken detayları
Derici
İrem Derici 
Son yılların dikkat çeken seslerinden olan  İrem Derici, yeni şarkısını bugün müzikseverlerin beğenisine sundu. "Tek Taş"  adı verilen şarkının sözleri ve  ritimleri oldukça dikkat çekiyor.  Öte yandan DMC etiketiyle yayınlanan İrem Derici'nin Tek Taş şarkısına sosyal medyada da Derici takipçileri tarafından yoğun ilgi  gördü. Yaza damgasını vuracak gibi görünen şarkının teaserı bir hafta önce yayınlanmıştı. Bugün itibariyle tüm müzik  platformlarında yayınlanan şarkının düzenlemesi Çağrı Telkıvıran'a ait.

Eğlenceli bir klip  ile  sevenlerinin karşısına çıkan İrem Derici, Tek Taş'ın sözlerini de Twitter'da takipçileriyle paylaştı. Yıldızlar yanında sönük,
Aşkı kalbi kadar büyük,
Birgün kapımı çalacak biliyorum,
Elinde tektaş bir yüzük!" sözlerine sahip olan şarkı YouTube üzerinden de müzikseverlerin beğenisine sunulmuş durumda. Bu arada İrem Derici Tek Taş şarkısı için dikkat çeken bir kampanyaya da imza attı. İnstagram üzerinden çok ilgi gören bu kampanya hala da çok konuşuluyor.   

Yaprak sarmalı  şarkı tanıtımı


İrem Derici, şarkısı Tek Taş için sosyal medya üzerinden başlattığı  kampanyada takipçilerinden kına gecesi  veya  bekarlığa veda  fotoğrafları istedi.  Yaklaşık bir hafta boyunca İrem Derici hayranları arasında  süren kıyasıya yarışın kazananları da dün belli oldu. Gelen fotoğraflardan 5 tanesini beğenen İrem Derici kazanan takipçilerine kendi elleriyle sardığı yaprak sarmalarını gönderecek. Derici, paylaştığı mesajda sarmaları hazırlamaya başladığını da duyurdu.  İrem Derici'nin yeni şarkısı için yaptığı bu tanıtım çalışması nerdeyse şarkının önüne geçti.

Ayrıca Derici'nin diğer şarkılarından daha fazla  Tek Taş şarkısına gösterdiği  ilgi de dikkatlerden kaçmadı. Bakalım hareketli ritimleri ile dikkat çeken  İrem Derici'nin Tek Taş şarkısı müzikseverler tarafından  nasıl karşılanacak?

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0