General Mobile GM 6 özellikleri ve GM 6 fiyatı belli oldu! GM 6 ne zaman çıkacak?

General Mobile'ın ilk parmak izi okuyucu özelliğine sahip telefonu GM 6, kısa sürede yoğun ilgi gördü. Telefonun çıkmasına az bir süre kala GM 6'yı bekleyenlerde General Mobile GM 6 fiyatı ne kadar olacak? Ve GM 6 ne zaman çıkacak? Sorularını sormaya başladı. İşte General Mobile GM 6 özellikleri ve tüm detayları.
Gm 6 plus
GM 6
Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2017 etkinliklerinde duyurulan General Mobile firmasının yeni telefonu GM 6 duyurulduktan kısa bir süre  içinde ilgi görmeye başladı. Öte yandan Türkiye ve Azerbaycan başta olmak üzere   45 ülkede satışa sunulacak olan General Mobile  GM 6, pil değerleriyle de dikkat çekiyor. Firmanın geçtiğimiz sene piyasaya sürdüğü GM 5 ve GM 5 Plus'a göre daha başarılı olan GM 6'nın hayal kırıklığı yaşatan özellikleri de yok değil. Yine, General Mobile  GM 6  da GM5 ve GM 5 Plus gibi Android One platformuna dahil olarak en son güncellemeleri kullanıcısına sunacak.
Satışa çıkmasına az bir süre kala şimdiden konuşulmaya başlanan General Mobile  GM 6'nın plus modeli de yakında satışa sunulacak? Peki yakında piyasada olacak olan GM 6'nın fiyatı ne kadar olabilir? GM 6 ne zaman çıkacak? Ve General Mobile  GM 6'nın özellikleri neler? Haydi gelin GM 6'nın tüm detaylarına ve  bu sorulara resmi açıklamalar doğrultusunda yanıt verelim.

General Mobile GM 6 Özellikleri


Telefonun en dikkat çeken özellikleriyle başlamak gerekirse, GM 6 Android'in son sürümüyle gelecek. Buna dahil olduğu Android One platformuna borçlu  olduğunu belirtmekte fayda var. Öte yandan General Mobile , GM 6 ile birlikte ilk kez  parmak izi okuma özelliğini de kullanıcılarına sunacak. Tabi GM 6'nın bataryası da dikkat çekiyor.  Cihazda kullanılan pil  3000 mhA değerinde.
General Mobile GM6
Bu  arada 3 GB RAM, 32 GB depolama alanı ile kutudan çıkan GM6, HD bir ekranla bizleri karşılayacak. Yine cihazda GM 5 Plus'ta olduğu gibi  USB Type-C beklerken firma bizleri şaşırtıyor ve  mikro USB'ye  yer veriyor. 13 MP arka 8 MP ön kameraya sahip olan cihazın wi-fi  gücü de biraz düşük. Bu arada GM 6'da FM radyoda direkt olarak kullanıcıya sunulmuş durumda. Ayrıca  General Mobile,  yeni telefonu GM 6'da MTK'nın bir işlemcisini tercih etmiş durumda.  Bu arada telefonun ekranı ise 5 Inç olup, İPS bir  panele sahip.

General Mobile GM 6 fiyatı ne kadar olacak?


Henüz General Mobile'dan resmi bir fiyat açıklaması yok. Ancak GM 6 fiyatı rakipleri ve özellikleri göz önüne alındığında  1099 TL veya  999 TL bandında olması bekleniyo.  Çok yakında firma tarafından resmi fiyat bilgisi paylaşılacak ancak GM 6'nın operatörler tarafından da  satılacağı öğrenildi. General Mobile GM 6'nın operatör fiyatları da bin TL'nin üstüne çıkmayacağı öngörülüyor. Peki General Mobile GM 6 ne zaman çıkacak? 28 şubatta MWC 2017 etkinliğinde duyurulan GM 6'nın ne zaman çıkacağı nerdeyse belli.   Net bir tarih verilmese de General Mobile GM6'nın Nisan 2017 sonu başta ülkemiz olmak üzere pek çok ülkede satışta olacak.

General Mobile GM 6 incelemesi , General Mobile GM 6 yorumları ve daha fazla ayrıntı yakında Webmgon'da sizleri bekliyor olacak.  GM 6 hakkındaki gelişmelerden haberdar olmak için FACEBOOK ve TWİTTER  sayfalarımızı takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

  1. Ceyda Yıldız5/26/2017

    Almak istiyorum. Gm6 fiyatı ne kadar?

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0