Athena'nın yeni şarkısı Geberiyorum'da Nazım Hikmet sürprizi!

Athena grubunun yeni şarkısı bugün  itibariyle müzikseverlerle buluştu. "Geberiyorum" adındaki single çalışmasında grup, dinleyicisine Nazım Hikmet Ran sürprizi yaptı. İşte tüm müzik platformlarında çıkan Athena'nın Geberiyorum şarkısının tüm detayları.
Nazım hikmet
Athena
Bir kaç ay önce  "Ses Etme” şarkısını çıkaran ve klip çeken Athena, kısa süre içinde yeni bir single ile sevenlerinin karşısına çıktı. Geçen hafta ön satışına başlanan Geberiyorum bugün yayınlandı.  Öte yandan grup Nazım Hikmet Ran'a ait olan bir  şiiri bestelyerek  müzikseverleri şaşırttı. Pasaj  Müzik etiketiyle yayınlanan single çalışmasının kapağı da dikkat çekiyor.  

Ali Kocatepe’nin Nâzım Hikmet’in “Günler” şiirinden bestelediği Geberiyorum şarkısını yorumlayan Athena,  usta şaiir Nazım Hikmet'in fotoğrafını albüm kapağında kullandı.Bu arada usta şairin fotoğrafının yer aldığı single kapağı Athena grubunun sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Grup, çok yakında yeni albümünü de müzikseverlerle buluşturmak için  harekete geçti. Bugün itibariyle çıkan Athena'nın  Geberiyorum    şarkısı YouTube üzerinden de yayınlandı.  İşte bestelenen  Nazım Hikmet  şiirinin sözleri:

Geçip gitmiş günler gelin
Rakı için sarhoş olun
Islıkla bir şeyler çalın
Geberiyorum kederden
İlerdeki güzel günler
Beni görmeyecek onlar
Bari selam yollasınlar
Geberiyorum kederden
Başladığım bugünkü gün
Yarıda kalabilirsin,
Geceye varmadan yahut
Çok büyük olabilirsin

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0