Game Of Thrones 7. sezon ne zaman başlayacak? Game Of Thrones yeni sezon...

Game Of Thrones 7. sezonun başlamasına   az bir süre  kala geçtiğimiz ay gelen  açıklama herkesi hayal kırıklığına uğratmıştı.  Ve  Game Of Thrones yeni sezon hakkında yeni bir açıklama daha geldi. Peki Game Of Thrones ne zaman başlayacak?  İşte  Game Of Thrones oyuncularından Liam Cunningham’ın sızdırdığı bilgi.
Game Of Thrones
Game Of Thrones
Her sezonu, hatta her bölümü konuşulan TV dizisi Game Of Thrones'un şimdide 7. sezonu ne zaman başlayacağı konuşuluyor. Fenomen haline gelen Game Of Thrones 7. sezon başlama tarihi  henüz tam olarak açıklanmış değil. Bilindiği üzere dizinin  7. sezonu  Nisan ayında yayınlanmayacağı  açıklanmıştı. Bu açıklamayla hayal kırıklığına uğrayan dizinin sevenleri, "Game Of Thrones'un 7. sezonu ne zaman başlayacak?" sorusunu sormaya başladı. Ve büyük bir ihtimalle bu sorunun yanıtı kesinleşti. Çünkü Game Of Thrones'da Sir Davos’u canlandıran Liam Cunningham ünlü bir gazeteye verdiği röportajda nerdeyse tarih verdi.

Her sezonunun Nisan ayında başladığı Game Of Thrones'un 7. sezonu Temmuz ayında başlayacağı konuşuluyor. Bu bilgi Liam Cunningham, Independent gazetesine  verdiği röportajda  ortaya çıktı. Ve bu açıklama tabiri caiz ise ortalığı karıştırdı. İşte Cunningham'un o açıklaması: “Nisan’da hayranlarımızın karşısına çıkamayacağımız için dünyanın her yerinden hayal kırıklığı dolu mesajlar alıyorum. Şimdi yeni tarih Temmuz, sanırım…”  Bu arada bu açıklamadan sonra Game Of Thrones yapımcıları ve kanaldan bir bilgi paylaşılmadı. Yani dizi Temmuz'da başlayabilir.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0