Survivor Elif Şadoğlu kimdir? Elif Şadoğlu nereli? Survivor 2017

Tv8 ekranlarında devam eden Survivor 2017'de şu sıralar dikkat çeken Elif Şadoğlu  Survivor takipçileri tarafından merak edilen isimlerden oldu. Peki Elif Şadoğlu kimdir? Elif Şadoğlu nereli ve Elif Şadoğlu kaç yaşında? Avrupa'da şampiyonluğu bulunan Survivor Elif Şadoğlu'nun hayatı sizi şaşırtacak!  İşte Survivor  Elif  hakkında merak edilen ve bilinmeyen  tüm detaylar
Survivor 2017
Elif şadoğlu
TV 8'de  izleyiciyi ekran başına kitleyen Survivor 2017'de heyecan her geçen hafta artarken, yarışmacılar da elenmemek için oldukça fazla efor harcıyor.  Özellikle gönüllüler takımı çokça dikkat çekiyor. Survivor gönüllüler takımının en çok dikkat çeken isimlerinden biri de genç yarışmacı Elif Şadoğlu. Sporcu kimliğiyle öne çıkan  Survivor Elif, Survivor'ın son bölümünde gösterdiği  performansla yoğun ilgi gördü. Survivor Elif Şadoğlu oyunlardaki performanslarından sonra  pek çok izleyici tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Elif Şadoğlu kimdir? Elif Şadoğlu nereli ve kaç yaşında?


Elif Şadoğlu Kimdir?


1992 yılında dünyaya gelen Elif Şadoğlu, İstanbul Ataşehir'de bulunan bir spor merkezinde eğitmen olarak çalıştı. Survivor Elif spor merkezinde Fitness alanında eğitim verdi. Survivor 2017'ye katılmak için Ataşehir'deki spor merkezinden ayrılan Elif Şadoğlu, düzgün vücudu ve kaslarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. İnstagram'da paylaştığı fotoğrafları da takipçileri tarafından yoğun ilgi   görüyor. Öte yandan Survivor Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu. Survivor 2017  gönüllüler  tanıtım videosunda  oldukça iddialı konuşan Elif Şadoğlu, videodaki sözleriyle  sosyal medyada çok konuşulmuştu.   Şadoğlu, videoda ‘Hayatta hayatı ya en iyi yapacaksın, ya da en iyi yapana bırakacaksın." diyerek iddiasını ortaya koymuştu. 

Bu arada Survivor 2017'de yarışmak için Dominik Cumhuriyeti'ne gitmeden önce duygusal bir paylaşımda bulunan Elif Şadoğlu, sevenlerini duygulandırmıştı. Elif Şadoğlu Survivor öncesi şu sözleri paylaşmıştı:  "Buraya ne yazılır kelimelere dökmek çok zor. Ailem, canım arkadaşlarım… En motivasyon dolu günlerimdiniz. Zor bir savaş ama eminim üstesinden gelebilirim, gelebiliriz. Yanımda olduğunuz için teşekkür ederim. Her zaman kalbimdesiniz, aklımdasınız. Hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız. Dualarınızı eksik etmeyin."

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0