Emre Aydın klip yönetmenliği yaptı! Emre Aydın'ın yeni filmi geliyor

Emre Aydın, ilk single çalışmasını müzikseverlerle buluşturacak olan Sevgihan'ın klip yönetmenliği için koltuğa oturdu. Dün klip çekimlerine başlamadan önce Emre Aydın ve Sevgihan kamera karşısına geçip klibin detaylarını paylaştı. Peki Emre Aydın'ın klip yönetmenliğini yaptığı Sevgihan'ın "Kalpsiz" şarkısı ne zaman çıkıyor? Detaylar haberimizde.
Emre aydın
Emre Aydın - Sevgihan

Müzik dışında da farklı alanlara yönelen başarılı şarkıcı Emre Aydın, bu kez de klip yönetmenliği için kolları sıvadı. Hatırlanacağı üzere Emre Aydın geçtiğimiz sene kendisinin yazıp yönettiği   korku filmi Cinni: Uyanış  ile dikkatleri üzerine çekmişti. İlk film yönetmenliğinin hakkını veren Aydın, şimdi de ilk kez müzikseverlerle buluşacak olan genç müzisyen Sevgihan'ın Kalpsiz şarkısının yönetmen koltuğuna oturdu. Dün çekimlerine başlanan klip gece yarısı gibi tamamlandı.  Öte yandan klip çekimlerine başlamadan önce Sevgihan ile  basın mensuplarının sorularını yanıtlayan  Emre Aydın  bazı klip yönetmenlerine de oldukça sert sözlerle yüklendi. Bazı yönetmenler kopya klipler çekiyor bu konudaki yorumunuz nedir? Şeklindeki soruya  bunları akılsızca buluyorum diyen Emre Aydın şunları söyledi: "Herkesin evinde televizyon var, internet var herkes bu klipleri izliyor. Bunlar hiç etik değil.  Şarkıcıların da  bunu tercih etmesini enteresan buluyorum.

Öte yandan ilk single çalışmasını müzikseverlerle lbuluşturacak olan genç müzisyen Sevgihan ise şarkısı hakkında detayları paylaştı. 14 Şubatta yayınlanacak olan Kalpsiz şarkısının söz ve müziği şarkıyı seslendiren Sevgihan'a ait. 14 Şubat Sevgililer Günü'ne denk gelen şarkı ayrılık sonrasını anlatan duygusal söz ve melodileriyle dikkat çekiyor. Heyecanlı olduğunu belirten ve ilk single çalışmasını hazırlayan Sevgihan da Emre Aydın'dan sonra söz alarak şunları söyledi:
" Öncelikle heyecanlıyım ve Emre Aydın'ın hem klibimin yönetmenliğini yapıp hem de  senaryosunu yazdığı için  şanslıyım."  Güzel şarkıcı Emre Aydın'la nasıl tanıştıklarını da  şöyle anlattı: "Seksendört'ün solisti Tuna Velibaşoğlu benim arkadaşım. Emre de Seksendört'ün klibini çekerken  klibi beğendiğimi  söyledim ve Tuna da acaba Emre mi senin klibini çekse?  Demesi ve Emre Aydın'ın şarkımı dinleyip beğenmesiyle herşey başladı."  Ayrıca Emre Aydın'ın eşi de klipte sanat yönetmeni olarak yer alıyor.

Emre Aydın'ın yeni filmi geliyor!


Bu arada  Cinni: Uyanış filminden sonra birçok kişi "Emre Aydın'ın yeni filmi ne zaman geliyor?" sorusunu sıklıkla sormaya başlamıştı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Emre Aydın yeni filmin mayıs ayında çekileceğini söyledi. Emre Aydın'ın ikinci filminde  korku temasının işlenmeyeceği öğrenildi. Ayrıca Emre Aydın yeni filminde eşinin oynamayacağını da belirtti. İki kardeşin öyküsünün beyazperdeye taşınacağı filmde yine Emre Aydın yönetmen koltuğunda karşımıza çıkacak. Elinde iki senaryo olduğunu belirten Aydın,  büyük ihtimalle iki kardeşin öyküsünü anlatan filmi  çekeceklerini   kaydetti. Emre Aydın'ın yeni filminin  Ağustos -  Eylül gibi sinemaseverlerle buluşması bekleniyor. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0