Mustafa Ceceli - İrem Derici Kıymetlim düeti yoğun ilgi görüyor!

Sevilen isimler  İrem Derici ile Mustafa Ceceli, "Kıymetlim" isimli düetle müzikseverlerle buluşuyor. DMC etiketiyle yayınlanacak şarkıyı Samsun Demir 1 yıl önce duyurmuştu.  Ve İrem Derici Mustafa Ceceli'den kıymetlim  7 şubatta geliyor. İşte Mustafa Ceceli ile İrem Derici düeti hakkındaki tüm detaylar.
İrem mustafa
İrem Derici - Mustafa Ceceli
Mustafa Ceceli  ve  İrem Derici düeti geçtiğimiz seneden beri bekleniyordu. Geçtiğimiz 14 Şubat'ta Mustafa Ceceli'nin konserini izlemeye gelen İrem Derici'nin sahneye davet edilmesiyle Ceceli ve Derici canlı bir düet yapmış, oldukça yoğun ilgi görmüştü. Sosyal medyadan ikiliye düet yapın mesajları çokça atılınca Samsun Demir,  Mustafa Ceceli  ve İrem Derici  düeti için müjdeyi vermişti. Demir tarafından verilen düet haberinin üzerinden 1 yıl geçtikten sonra İrem Derici Mustafa Ceceli düeti duyuruldu. Samsun Demir, İnstagram hesabında İrem Derici - Mustafa Ceceli  düetini Derici ve Ceceli ile birlikte müjdeledi. Paylaşılan videoda Mustafa Ceceli ve İrem Derici kamera önünde, Samsun Demir ise kamera arkasında sevilen ikilinin hayranlarına haberi paylaştı.  Mustafa Ceceliİrem Derici Kıymetlim adını verdikleri düet çalışmasını önümüzdeki hafta  müzikseverlerle buluşturacaklar. Öte  yandan duygusal ve romantik bir çalışma olarak dikkat çeken Mustafa Ceceli - İrem Derici düeti, şimdiden yoğun ilgi görüyor.  "Kıymetlim" şarkısının yayınlandığı tarih de yine dikkat çekiyor. Peki Mustafa Ceceli - İrem Derici Kıymetlim ne zaman çıkıyor? İşte Mustafa Ceceli ve  İrem Derici'nin Kıymetlim düetinin merak edilen detayları. 

İLGİLİ HABERLER



Mustafa Ceceli - İrem Derici Kıymetlim düeti 14 Şubat için mi?


Samsun Demir'in İnstagram hesabında paylaştığı videoda İrem Derici ve Mustafa Ceceli düetinin  7 Şubat'ta müzikseverlerle buluşacağını haber verdi.  Bu tarih göz önünde bulundurulduğunda Mustafa Ceceli - İrem Derici Kıymetlim önümüzdeki hafta salı günü yayınlanıyor. DMC etiketiyle çıkacak olan İrem Derici - Mustafa Ceceli düeti şimdiden sosyal medyada konuşulmaya başlandı. 7 Şubatta tüm müzik platformlarında yayınlanacak Mustafa Ceceli - İrem Derici Kıymetlim şarkısının video klibi de aynı gün sevilen iki ismin hayranlarıyla buluşacak. Bu arada düetin klibinin çekimlerinin bir bölümü yeni açılan Avrasya Tüneli'nde gerçekleştirildi. Hakkında çok az bilgi paylaşılan  düetin şubat ayının ikinci haftasına  denk gelmesi  akıllara "Kıymetlim şarkısı Sevgililer Günü için mi yapıldı?" sorusunu getirdi. Geçtiğimiz Sevgililer Günü yapılan canlı  düet  çokça konuşulması Mustafa Ceceli ve İrem  Derici'nin   yeni şarkısının da  yoğun ilgi göreceğini işaret ediyor. Bakalım Mustafa Ceceli  - İrem Derici Kıymetlim şarkısı müzikseverler tarafından nasıl karşılanacak?

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0