İşte Lenovo K6 Note inceleme detayları! Lenovo K6 Note fiyat ve özellikleri

Lenovo K6 Note  Türkiye'de satışta. Kamerası dikkat çeken Lenovo K6 Note'un Turkcell'de de satışına başlandı.  Peki Lenovo K6 Note'un  fiyatı ne kadar? Lenovo K6 Note kullanıcı yorumları ne yönde? İşte  Lenovo K6 Note inceleme detayları ve  Lenovo'nun orta segment telefonu  K6 Note özellikleri.
K6 note power
Lenovo K6 Note
Akıllı telefonlarıyla öne çıkmaya çalışan   ünlü Çinli bilgisayar üreticisi Lenovo, peş peşe telefonlarını piyasaya sürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz ay Lenovo P2 ve Lenovo Moto Z'yi satışa sunan Lenovo, yeni orta segment telefonu K6 Note'u da satışa çıkardı.  Lenovo'nun Note serisinin beklenen yeni modeli K6 Note,'da kamera özelliklerine dikkat çekiliyor. Hatırlanacağı üzere Haziran 2016'da piyasaya çıkan Lenovo   K5 Note   hala telefon alacakların tercihleri arasına giriyor. Ve uzun süredir Lenovo Note serisinin beklenen yeni modeli Lenovo K6 Note artık satışta.

Türkiye'de geçtiğimiz haftalarda  satışına başlanan Lenovo K6 Note'un özelikleri ve fiyatı dikkat çekiyor.  Lenovo K6 Note Türkiye'de satışa sunulmasından kısa bir süre içinde operatörler tarafından da satılmaya başlandı. Şu an Lenovo K6 Note, Turkcell'de alınabilir durumda. Öte yandan Lenovo K5 Note'dan biraz daha iyi bir performans vadeden  Lenovo'nun yeni uygun fiyatlı telefonu K6 Note yorumları da şekillenmeye başlandı. Bu arada  cihazın bazı eksikleri de yok değil.   Peki Lenovo K6 Note özellikleri neler? Haydi gelin Lenovo K6 Note'u inceleyelim.

Lenovo K6 Note özelikleri  ve fiyatı

K6 note
K6 Note Power
5.5 inç, Full HD, iPS LCD  bir ekrana sahip olan cihaz, 4000 mhA değerinde bir pile sahip. Öte yandan Lenovo K6 Note, Qualcomm'un SnapDragon 430 işlemcisinden gücünü alıyor. Bazı yerlerde Lenovo K6 Note SnapDragon 820 ile geldiği  söylense de bu bilginin yanlış olduğunu belirtmekte fayda var.  Yine telefonda kullanılan  bu işlemcinin oyun oynayanlar için yetersiz kalabileceğinin altını çizmek gerek. 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanıyla kutudan çıkan K6 Note'a hafıza kartı takmak mümkün. Diğer taraftan Android 6.0.1 ile gelen ve Android Nougat'ı da alacağı beklenen Lenovo K6 Note'un Wİ-Fİ  gücü rakiplerine göre biraz zayıf olduğu göze çarpıyor.

Parmak izi okuyucu özelliğine sahip olan Lenovo K6 Note'un radyo özelliğini Türkiye'de kullanmak mümkün. Ve Lenovo'nun öne çıkardığı K6 Note kamerası! Lenovo K6 Note  kamera özelliklerine baktığımızda ön kamera 8 MP, arka kamera ise 16 MP olarak belirlenmiş. Otomatik odaklama,  çift tonlu LED, HDR ve  Full HD yavaş çekim video  kaydetme gibi özelliklere sahip olan ana  kameranın F değeri bilinmiyor. Lenovo K6 Note  yorumlarına baktığımızda kamera ve telefonla alakalı iyi yorumlar yapılıyor. Lenovo K6 Note  kullanıcı yorumları telefonun yeni olmasından ötürü çok az. Son olarak  Lenovo K6 Note  fiyatına baktığımızda 1100 TL ile 1200 TL arasında değişiyor. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

  1. Telofon özellik bakımdan güzel ama uzun ömürlü değil kulaklık sesi berbat ve cepte bükülen dandik ötesi bin pişman onun yerine iPhone 5s alsaydim daha iyi hiç olmasa uzun vadeli

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0