Afganistan'da polisleri şok eden yaşlı çift

Afganistan'ın Farah şehrinde yaşanan olay herkesi şaşkınlığa uğrattı. Yaşlı çift yüzünden  güvenlik güçleri harekete geçti. Ahmad Antazar (67) işten evine döndüğünde eşi Bahara Antazar'ın (64) evde olmadığını fark etti. Bir süre eşini bekleyen Yaşlı adam eşi gelmeyince polise  eşinin kaybolduğunu haber verdi. Daha sonra yaşlı kadının söyledikleri polisi şok   etti.
Afganistan 
 Afganistan'ın  Farah şehrinde yaşayan  ve bir fırın işleten 67 yaşındaki Ahmad Antazar,  gecenin geç saatlerinde evine gittiğinde 64  yaşındaki eşinin evde olmadığını farketti. Bir saat bekledikten sonra eşi Bahara Antazar eve gelemeyince yaşlı adam hemen harekete geçti.  En yakın karakola giden Ahmad Antazar, polise eşinin kaybolduğunu  ve  bir an önce bulunmasını söyledi. Yaşlı adamın ihbarını dikkate alan güvenlik güçleri, yaşlı kadını aramaya başladı. Komşulardan bilgi alan polisler kadının oğlunun evine gittiğini öğrendi. 

 Bahara -  Ahamad  Antazar çiftinin oğullarının adresine ulaşan polisler, komşuların dediği gibi yaşlı kadının   oğlunun evinde olduğunu öğrendi.
Kadına neden eşinize haber vermeden oğlunuza gittiniz?   Diye soran polisler aldıkları yanıt karşısında şok oldular. İki gündür polislerin aradığı yaşlı kadın, kocasına haber verip gittiğini ve bir haftadır da gelini ve oğlunun yanında kaldığını ifade etti. İki gün önce de 67 yaşındaki kocasını arayıp iyi olduğunu  haber verdiğini  söyleyen kadının sözleri üzerine polisler tekrar şaşkınlığa uğradı.  Daha sonra yaşlı adama bilgi veren polisler, yaşlı adama,  eşiniz size haber verip  gittiğini söylüyor. Bize neden yanlış bilgi  verdiniz? Sorusunu sorduktan sonra şok üstüne şok yaşadı. Yaşlı adam, "çok sonradan hatırladım   size söyleyecektim ama çekindim."   dedi.
Polisi şok  eden yaşlı çift güvenlik güçlerini uğraştıklarıyla kaldı...  

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0