Zuhal Topal'la son bölümü sonrası şok açıklamalar! Zuhal Topal'ın programını bitirecek sözler

Evlilik programlarının yalanı bir kez daha ortaya çıktı.  izdivaç programına katılan damat adayları öyle açıklamalarda bulundu ki Zuhal Topal'ın programının inandırıcılığını sarsacak gibi. Peki  Zuhal Topal'ladaki damat adayları Baha ve Deniz  ne dedi? Zuhal Topal'ın olaylı programında  şok eden gelişme herkesi şaşırttı. İşte Zuhal Topal'la son bölümünde yaşanan o olayın detayları.
Zuhal topal ifşa
Zuhal Topal
İzdivaç  programlarının olaylı yayınları son zamanlarda oldukça dikkat çekiyor. Bununla birlikte izdivaç programlarının yalanları da bir bir ortaya çıkıyor. Skandalların bitmediği evlilik programlarında en çokta Star TV'de yayınlanan Zuhal Topal'la  öne çıkıyor. Olaylı program Zuhal Topal'la da  ayrılan damat adayı Baha, öyle açıklamalarda bulundu ki Zuhal Topal'ın programını bitirecek türden iddialar oldu. Baha'nın açıklamalarından hemen sonra  Zuhal Topal'la damat adayı Deniz de açıklamalarda bulundu. Aynı hafta iki şok açıklamayla sarsılan Zuhal Topal'ın programı yeni skandallarla gündeme gelecek gibi.  Geçtiğimiz günlerde yayınladığı videoyla dikkatleri üzerine çeken damat adayı, programdaki tüm yaşananlar ve ilişkilerin sahte olduğunu iddia etti.  Zuhal Topal'la adaylarından Naz ile aralarında yapılan nişanınsahte olduğunu ifade eden Baha, daha sonra Naz'ın kandırıldığını öne sürdü. Zuhal Topal'la ekibi tarafından dövüldüğünü iddia eden damat adayı Baha'nın açıklamaları şöyle:


"Zuhal Topal'la ekibi Deniz'in arabasında beni dövdüler."


Stüdyodan çıktıktan sonra Naz'ın arabasına gidip oturdum. Naz geldi. Sinirliydi biraz. Bağırarak konuşuyordu. Bu esnada güvenlikler saldırdı. Ardından orada kim varsa, yaklaşık 50 kişi hepsi bana saldırdı.Deniz'in arabasına bindirdiler beni. Deniz'in arabasını tuz buz ettiler. Orada da linç etmeye kalkıştılar beni.
"Naz'la birbirimizi seviyorduk ancak Naz'ı kandırdılar." diyen Baha'dan iki gün sonra damat adayı Deniz de bir video yayınladı. Zuhal Topal'la da kovulan Deniz, yine Zuhal Topal'ı zora sokacak açıklamalarda bulundu.  Üst üste aynı hafta programın itibarını sarsacak o iki açıklama kısa sürede haber sitelerinde  yoğun    ilgi gördü. Peki Zuhal Topal'lanın dikkat çeken damat adaylarından Deniz ne dedi? İşte Deniz'in Zuhal Topal açıklaması!


"Baha'ya yardım ettim diye böyle oldu"


Geçtiğimiz gün  stüdyoda Zuhal Topal tarafından başka kanallara programı kötülettiği  gerekçesiyle apartopar  kovulan Deniz, kendisine söz hakkı verilmediği nedeniyle Zuhal Topal'a tepki göstererek bir video yayınladı. Deniz videoda şunları söyledi: "Bana bir kelime dahi konuşma imkanı vermediniz. İnsanlar da anlıyor bana neden söz hakkı vermediğinizi. Başım dik, alnım ak... Beni, benim ailemi zor durumda bıraktınız. Evine gittiğim, yemeğimi paylaştığım, bana maddi manevi destek olan Baha abiye destek olduğum için bunlar yapıldı" dedi. Geçen hafta program çıkışı yaşanan olaya da değinen damat adayı Deniz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Baha abiyi benim arabama bindirdik. Kapısı, silecekleri, camları ve tamponu kırıldı. O gün benim arabam olsaydı çok daha kötü şeyler olabilirdi. O akşamın gecesinde karakola gittik.
Zuhal Topal'la son bölümü  böylesi hareketli geçti. Bu arada Zuhal Topal'la son bölümü YouTube'da izleyenlerden de yorumlarda yoğun tepki aldı. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0