Oğuzhan Koç'un Yağmur Tanrısevsin için yazdığı şarkının klibi yayınlandı

Oğuzhan Koç'un yeni single çalışmasının video klibi yayınlandı. Oğuzhan Koç, "Bulutlara Esir Olduk" adını verdiği şarkıyı oyuncu sevgilisi Yağmur Tanrısevsin için yazdığı ortaya çıktı. Sosyal medyada yoğun ilgi gören şarkının kim için yazıldığını da  Oğuzhan Koç'un hayranları ortaya çıkarttı. İşte Oğuzhan Koç'un yeni şarkısı Bulutlara Esir Olduk'un tüm detayları.
Yağmur tanrısevsin
Oğuzhan Koç
Sevilen şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç'un  merakla beklenen yeni şarkısı  Bulutlara Esir Olduk'a video klip çekildi. Sonbahar havasını yansıtan şarkının video klibini  ünlü yönetmen Bedran Güzel yönetti. Oğuzhan Koç'un hayranları tarafından uzun süredir merakla beklenen şarkı geçtiğimiz haftalarda dijital müzik platformlarında yerini almıştı. Kısa süre içinde  Oğuzhan Koç'un yeni şarkısı Bulutlara Esir Olduk'a video klipte çekildi. Öte yandan Oğuzhan Koç'un "Bulutlara Esir Olduk" şarkısını  oyuncu sevgilisi Yağmur Tanrısevsin için yazdığı da ortaya çıktı. Oğuzhan Koç'un sevgilisine yaptığı bu jest ortaya çıkınca sosyal medyada  olay ilginç yorumlarla karşılandı. Ayrıca Oğuzhan Koç'un Yağmur Tanrısevsin için  "Bulutlara Esir Olduk" şarkısını yazdığı hayranları tarafından şarkının sözlerinden çıkarıldı. Koç'un sık sık şarkı sözlerinde  "aşkı Yağmur'u" kelimelerini geçirmesi dikkatlerden kaçmadı ve böylece şarkının kimin için yazıldığı ortaya çıktı.

Kısa sürede yoğun ilgi gören "Bulutlara Esir Olduk" şarkısının klibi yayınlanmadan önce pek çok kişi "klip ne zaman geliyor?"  diyerek baskı yapınca  ünlü  yapımcı Samsun Demir, şu Tweet'i attı:
"Oğuzhan Koç'un "bulutlara esir olduk " Bedran Güzel yönetmen  klip çekimi yapıldı az sabır" DMC etiketiyle tüm dijital müzik  platformlarında müzikseverlerle buluşan Oğuzhan Koç'un yeni şarkısı Bulutlara Esir Olduk , radyolarda en çok çalınan şarkılar arasında yerini aldı. Öte yandan birçok ünlü isim de Oğuzhan Koç'un yeni şarkısını  beğendiğini dile getirdi. Geçtiğimiz hafta  YouTube'da teaserı yayınlanan Bulutlara Esir Olduk,  müzikseverlerin beğenisini topladı. BKM'nin Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla hayatımıza giren ve kısa sürede önemli başarılara imza atan Oğuzhan Koç da yeni şarkısını Twitter'da "yeni şarkımız "Bulutlara esir olduk" bu pazartesi sizlerle" cümlesiyle hayranlarına duyurdu.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0