Konusu ve Oyuncu Kadrosuyla Dikkat Çeken Familya Dizisi İddalı Geliyor!

Yeni sezonla birlikte yeni diziler de ekrana gelmeye başladı. O dizilerden biri de "Familya" dizisi olacak. Familya dizisi, farklı konusuyla dikkat çekiyor.  Öte yandan oyuncu kadrosuyla dizi çok  konuşulacak gibi. Birçok ünlü ismin rol aldığı Familya dizisinde usta oyuncu Uğur Yücel dikkatleri çekiyor. FOX'un yeni dizisi Familya hakkında tüm ayrıntılar haberimizde.
Familya

Familya FOX Tv 
Yeni sezonun başlamasıyla birlikte Tv kanalları da iddalı yapımlarıyla gündeme gelmeye başladı. Özellikle yeni dizilerin dikkat çektiği yeni sezonda FOX'un henüz yayınlanmadan konuşulmaya başlanan yeni dizisi Familya bu yılın iddalı dizileri arasına girecek gibi. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Familya dizisi bu akşam 20:00'da FOX Tv ekranlarında olacak. 2002'den günümüze uzanan dizinin karekterleri de bir hayli ilginç... Familya dizisinde Usta oyuncu Uğur Yücel, Yaşar Beyoğlu karakteriyle başrolde izleyiciyle buluşacak. Dizi hakkında pek çok detay paylaşan FOX Tv, Familya dizisinin 20 Eylül Salı akşamı saat 20'de yani bugün başlayacağını açıkladı. Ayrıca açıklamada,  pek çok kişinin merak ettiği Familya dizisi nerede çekiliyor? Sorusu da yanıt buldu. İlk bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek olan Familya dizisinin çekimleri İstanbul'da başlayıp, Ayvalık'ta devam ediyor. Merakla beklenen Familya dizisinde Uğur Yücel'in yanı sıra BKM'den tanınan Bülent Emrah Parlak ve Ekim ayında vizyona girecek olan "Ekşi Elmalar" filmindeki sahneleriyle dikkat çeken Şükran Ovalı gibi oyuncular kamera karşısına geçti.

Familya Dizisinin Konusu


Ünlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Familya Dizisinin ilk bölümüyle bu akşam FOX ekranlarına gelmesini az  bir süre kala pek çok  kişi de Familya dizisinin konusunu da merak ediyor. İşte Familya'nın konusu:
Familya”, 2002 yılında Dünya Kupası'ndaki Türkiye- Senegal maçında İlhan Mansız'ın attığı golle, herkes büyük bir sevinç yaşarken, parçalanan Beyoğlu ailesinin ve baba Yaşar Beyoğlu'nun (Uğur Yücel) yıllar sonra aldığı bir haberle yeniden ailesini bir araya getirmeye çalışmasının hikayesini konu ediniyor.

Familya Dizisinin Oyuncuları

Familya dizi
Familya dizisi
Yeni sezonda FOX Tv'nin  çok konuşulacak dizilerinden biri olmaya aday  olan Familya dizisinin ünlü oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekiyor. Familya dizisinin başrol oyuncusu Uğur Yücel,  Beyoğlu familyasının babası, 60 yaşında,Sevabında da günahında da dürüstlüğü borç bilen, köklü bir çınar gibi, ailesi dağılınca yapraklarını dökmüş ve şimdi çocuklarını bir araya getirmek ve onlara baharı yaşatmak için hazır olan Yaşar Beyoğlu'nu canlandırırken,  Sezer Avcı ise Evin büyük kızı, 34 yaşında, Namık’ın eşi, Sezer’in annesi. Mistik konulara meraklı, batıl inançlarıyla ünlü Havva Beyoğlu adlı karakteri canlandıracak. Öte yandan Erkan Kolçak Köstendil da Evin büyük oğlu, 30’larında… Bir tribünlerin coşkusundan bir de kalbini delip geçen ilk aşkından vazgeçemeyen Toprak Beyoğlu'nu oynayacak. Dizinin dikkat çeken Su Beyoğlu adındaki Ailenin üç numarası, Evin tatlı, çılgın, küçük kızı ve çevresince  Instagram’ın like bekçisi, Twitter’ın şahsına münhasır profili… olarak tanımlanan karakterini  Aybüke Pusat ekranlara taşıyacak. Ayrıca deneyimli oyuncu Güven Kıraç ise Beyoğlu familyasıyla derin bir hesaplaşma yaşayan bir belediye başkanını oynayacak. BKM Mutfak'la birlikte tanınan ve çok sevilen Bülent Emrah Parlak da Hava’nın eşi, Yaşar’ın damadı, 38 yaşında,  Zabıta ve Rüzgarı daima kendi yönüne estirmeyi seven Namık Boz adında bir kişiyi canlandıracak. Güzel oyuncu Şükran Ovalı ise  rol gereği  kasabanın en güzeli, 29 yaşında, Spikerlik yaparak hayatını sürdüren ve Babası ile mütevazı bir hayat yaşayan Ezgi Alagöz'ü canlandıracak.

Bu akşam saat 20:00'da FOX'ta başlayacak olan Familya dizisi hakkında ayrıntılar kısaca bu şekilde. Daha ekranlara gelmeden konuşulmaya başlanan Familya dizisinin ilk bölümü merak konusu olmuş durumda. Familya dizisi fragmanları internette yayınlanmasıyla merak gittikçe artmaya başladı. Öte yandan Familya dizisinin reyting sonuçları da merak edilmeye başlandı. Bakalım Familya dizisi reyting sonuçlarıyla şaşırtabilecek mi?

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0