En İyi Ses Dönüştürme Programı (Audio Converter)

Müzik ve sesle uğraşan pek çoğu kişi dosya formatlarını mobilden dönüştürmek için uygulama arayışına girebiliyor. Bunun sebebi de telefonda ses dosyalarını dönüştüren iyi bir uygulama bulamamak. Telefondan mp3, mp4, avi, vav gibi ses  formatlarını dönüştürebilen  en iyi uygulamayı sizler  için inceledik. Uygulama, Whatsapp'taki OGG ses dosyalarını da dönüştürebiliyor.
Audio converter
Audio Converter
Günümüzde bilgisayarların nerdeyse rafa kalkıp, mobil cihazların önem kazanmasıyla pek çok iş için artık uygulama arayışına girebiliyoruz. Özellikle pek çok Android kullanıcısı gerek iş, gerek okul ve gerekse eğlenceli anlar için pratik uygulamalar aramakta. Bunların başında  da ses dosyalarını dönüştüren Android uygulama arayışı gelmekte. Play Store'a "Android en iyi ses dosyası dönüştürme uygulaması" veya "Android audio converter" aradığınız da sayısız uygulama geliyor. Ancak pek çok uygulama içi boş... Bu nedenle "en iyi ses dönüştürücü uygulamasını"  bulmak oldukca güç oluyor. Bu durumu yaşamamanız adına Webmgon olarak sizler için bir uygulama inceledik. Her ne kadar uygulama puanı düşük olsa da işlevini yerine getirdiğini söyleyebiliriz. Üstelik önemli ses formatlarını dönüştüren uygulama, ücretsiz oluşuyla da dikkat çekiyor.

En iyi ses dönüştürücü  uygulama (Audio Converter)


İncelediğimiz uygulamanın geliştiricisinin  ticari  kaygısı nedeniyle uygulamanın orjinal bir adı yok.  Audio "Converter" adıyla indirmeye sunulan uygulamanın en önemli özelliği dosyaları hızlı ve veri bağlantısı gerektirmeden çevirmesi. Audio Converter, tüm ses dosyalarını şu formatlara:
aac, ac3, aif, aff, flac, m4a, mp3, Wav, wma ve wv hızlıca dönüştürebiliyor. Örneğin: Whatsapp'ta gelen bir OGG uzantılı ses dosyasını hızlıca mp3 formatına  dönüştürebiliyor. Küçük boyutu ve şık arayüzüyle dikkat çeken uygulama, kolay  kullanımıyla da dikkat çekiyor.   Android'in  4.2 sürümü  ve üzeri tüm Android  telefonlarda işlemleri yapabileceğiniz uygulama, dönüştürme yaparken ses kalitesini de bozmuyor.  Müzik ve sesle uğraşıyor veya eğlence amaçlı telefondan ses dosyalarını dönüştürmek istiyorsanız bu uygulama tam size göre... Peki Audio Converter uygulaması nasıl kullanılıyor?

Türkçe dil desteği olmayan uygulamanın kullanımı gayet basit. Play Store'dan Audio Converter uygulamasını edindikten sonra yapmanız gereken işlem kısaca şöyle:
Audio Converter'ı açtıktan sonra dönüştürmek istediğiniz dosyayı seçmek için "Select Audio File" seçeneğine dokunup, File bölümünden dosyayı buluyoruz. 
Dosyamız uygulamanın ana ekranına düştükten sonra "Format" bölümünden ses dosyamızın dönüşmesini istediğimiz formatı seçip, Convert To ? Butonuna dokunup, işlemin bitmesini bekliyoruz. Ve böylece kolayca ses dosyamız istediğimiz formata dönüşmüş olacak.

Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

  1. Merhabalar!. Ben mp3 dosyasını .amr'ye dönüştürmek istiyorum!. En iyi ve en ücretsiz hangi programı önerirsiniz?! Telf. Vestel Venus VSP250s 5.0V Gold!.

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0