Turkcell, Vodafone Ve Türk Telekom Tüm Abonelerine Bedava İnternet, SMS Ve Dk. Tanımladı

15 Temmuz akşamı yaşanan "darbe girişimi" sonrası haberleşme ve iletişim  ihtiyacının karşılanabilmesi için üç operatör (Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom) Türkiye'deki tüm kullanıcılarına "acil iletişim ihtiyacı" kapsamında ücretsiz SMS, internet ve dakika tanımladı. Üç operatörün bu hareketi sosyal medyada birçok kişi tarafından olumlu yorum aldı.

Üç operatör
Üç operatörden iletişim desteği


Geçtiğimiz gün Türkiye'de meydana gelen darbe girişiminden sonra ülke şoka uğradı. Kısa sürede sokaklara taşan halk, darbe yapmak isteyenleri durdurdu. Türkiye'nin dört bir yanında toplanan tüm vatandaş yaşanan darbe girişimine hep birlikte protesto ederek, darbeyi püskürttü. Ülkede şu aralar yaşanan  zor günlerde haberleşme ve iletişim ihtiyacı ön plana çıkıyor. Devlet yetkililerinin vatandaşa "bir hafta sokakta olun." çağrısı da bu ihtiyaçları etkilemektedir. Bu durum üzerine Türkiye'de faliyette olan Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom, tüm kullanıcılarının hatlarına "darbe girişimi" sonrası  kullanmaları için bedava internet, dakika ve SMS tanımladı.  Üç operatörün tüm abonelerine bedava olarak tanımladığı internet, dakika ve SMS  için kullanıcılar hiçbir işlem yapmasına gerek  yok. Acil iletişim ihtiyacı kapsamında üç operatörün abonelerinin hatlarına tanımladığı bedava internet, dakika ve SMS'ler bu  hafta için  geçerli olacaktır.


Üç GSM  Operatöründen  Önemli Destek


Darbe girişiminden sonra üç operatörün desteği sosyal medya üzerinden birçok kişi tarafından olumlu karşılandı. Türkiye'deki tüm GSM hatlarına tanımlanan bedava internet, bedava dakika ve bedava SMS'ler ile ilgili  üç operatör de sosyal medya hesaplarından bilgilendirme yayınladı.
Turkcell, abonelerine konu ile ilgili sosyal medya üzerinden şu bilgiyi paylaştı:
"Halkımızın acil iletişim ihtiyaçlarını karşılayıp yakınlarına ulaşabilmesi için tüm müşterilerimize ücretsiz konuşma, SMS ve internet yüklenecektir. Haberlere ve resmi duyurulara anında ulaşıp gelişmeleri mobil cihazlarınızdan kesintisiz takip etmek için Turkcell TV+ uygulamasını yükleyebilirsiniz."
Turkcell bedava internet, SMS ve dakikaların geçerliliği konusundaki tüm detaylara BURADAN ulaşabilirsiniz. Turkcell gibi Vodafone'da müşterilerini konu hakkında bilgilendirdi:
"Acil iletişim ihtiyaçları için tüm abonelerimize haftasonu geçerli 150DK & 250MB ücretsiz dakika ve internet yüklenmektedir." Vodafone müşterileri de BURADAN konu hakkında daha fazla bilgi alabilir. Vodafone, Turkcell gibi Türk Telekom da müşterilerine acil iletişim kapsamında bedava internet, dakika ve SMS tanımladığını şu mesajla bildirdi:
"Müşterilerimiz ve vatandaşlarımız için tüm iletişim ihtiyaçlarına uygun seçenekleri ücretsiz olarak sunuyoruz."

Türk Telekom

Öte yandan Türk Telekom, bugün yayınladığı bilgiyle de evde ve işte  interneti kullanan abonelerine ücretsiz internet tanımladığını bildirdi:
"Dün açıkladığımız iletişim seçeneklerine ek olarak Tüm Türkiye'de evde/işte internet müşterilerimize 1 hafta boyuncaekstra 10GB internet tanımlanacaktır."

Türkiye'nin şu ara yaşadığı  zorlu günlerde iletişim ihtiyacını bir nebze karşılayabilecek üç operatörün bu desteği birçok kişi tarafından olumlu olarak karşılandı.

Yeni gelişmelerden haberdar olmak için Webmgon'u takip edebilirsiniz. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0