Komedi Filmi B.O.K Bi O Kalmıştı Vizyonda

Çok düşük bir bütçeyle çekilen ve oyuncu kadrosu tiyatroculardan oluşan komedi filmi B.O.K bi O Kalmıştı, 17 Haziran'da gösterime girmeye hazırlanıyor. Öte yandan filmin çekimleri de 12 gün gibi çok kısa bir sürede tamamlandı. Merakla beklenen film önümüzdeki hafta vizyonda.
B.O.K Bi O Kalmıştı film (2016)


Yönetmenliğini Burak Babayiğit'in yaptığı ve yapımcılığını FilmSeti'nin üstlendiği  B.O.K Bi O Kalmıştı filmi sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda tiyatro sanatçılarının yer aldığı filmin fragmanı kısa sürede yoğun ilgi gördü. Öte yandan B.O.K Bi O Kalmıştı filmi oldukça düşük bir bütçeyle çekildi. Konuyla alakalı olarak filmin başrol oyuncusu ve senaristi Taha Ulukaya şöyle konuştu: "Bizim film için çok az bütçemiz vardı. Hatta filmde kullandığımız ev bile arkadaşımızın kirada oturduğu ev idi." Tecrübeli yapımcılarla konuştuğumuzda bu bütçeyle film çekemezsiniz diyen Taha Ulukaya, filmin her şeyini  film ekibi tarafından karşılandığıni ifade etti.

12 günde çekimleri tamamlanan komedi filmi, daha önce tiyatro oyunu olarak sahnelendi. B.O.K Bi O Kalmıştı filminin senaristi ve başrol oyuncusu, aynı zamanda Filmler Ve Filimler YouTube kanalı editörlerinden Taha Ulukaya, filmi çekerken çok zorlandıklarını ve başta aileleri olmak üzere birçok insanın "siz yapamasınız." dediklerini belirterek genç sinemacılara  "ne olursa olsun asla pesetmeyin" mesajını verdi.



B.O.K Bi O Kalmıştı Filminin Konusu


Sımsıcak bir öyküye sahip olan komedi filminin kısaca konusu şu şekilde:
Hayati Altuntaş, ailesi ile kıt kanaat geçindiği bir hayat sürmektedir. Abisi Bekir ise refah içerisinde karısının babasından kalan kuyumcu dükkanlarını işletir. Hayati her Allah'ın günü sokaklara iş aramaya çıkar, ama şansı pek yaver gitmez. Öte yandan elindeki avucundakini de şans oyunlarına yatırır. Karısı Saniye ve abisi Bekir de dahil olmak üzere onun bu hali herkese malzeme olmuştur. Hayati'ninse elinde sadece hayalleri kalmıştır...
(Vikipedi)

B.O.K Bi O Kalmıştı Filminin  Oyuncuları

Tiyatro oyuncularının rol aldığı filmin oyuncu kadrosu da şu şekilde:
Murat Nazım Vardarlı, Andaç Semerci, Taha Ulukaya, Gülşah Yeşilot, Mutia Gürsel, Kemal Ekşioğlu ve Sebahat Adalar

Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

  1. Sevilay6/08/2016

    Berbat bi film ya. Çoçuk kanalında yayınlansın.

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0