Osman Pazarlama İzlenir Mi? Osman Pazarlama Film Eleştirisi

Şahan Gökbakar'ın iki yıldır üzerinde çalıstığı yeni komedi filmi olan Osman Pazarlama, 1.5 milyon kisi tarafından izlendi.

Osman pazarlama
Osman Pazarlama Film
Şahan Gökbakar ve Togan Gökbakar'ın senaryosunu kaleme aldığı Osman Pazarlama, 16 şubatta vizyona girmiş, ilk haftadan 500 bine yakın izlemeye ulaşmıştı. Aradan yaklasık 1 ay geçti ve hala da vizyonda olan Şahan Gökbakar'ın yeni komedi filmi Osman Pazarlama, 1.5 milyon kişi tarafından izlendi. Recep İvedik filmlerinde olduğu gibi Osman Pazarlama'da da Togan Gökbakar, yönetmen olarak karşımıza çıkıyor.
Öte yandan başrolde Şahan Gökbakar'a eşlik eden Selim Akgül'ün yanı sıra  Demet Akalın ve eşi Okan Kurtda Osman Pazarlama'nın  konuk oyuncusu olarak filmde yer alıyor.

Peki Osman Pazarlama Filmi İzlenir Mi?


Son zamanlarda Türkiye'de komedi deyince akla gelen ilk şey: "küfür" maalesef!  Ve bu Osman Pazarlama filmi için de geçerli tabiki. Zaten bu durum bizleri şaşırtmıyor: Recep İvedik'de bolca küfür kullanan Sahan Gökbakar, bu filmde de bizlerde şaskınlık uyandırmıyor. Recep İvedik kadar olmasa da küfürler havada uçuşuyor. Bunun yanı sıra senaryosu birçok izleyiciye basit gelmiş, hatta bu yüzden de sosyal medyada çok sert eleştirilere maruz kaldı.  2015'in başında Şahan Gökbakar, Osman Pazarlama'nın geleceğini belirtmiş, hatta  sosyal medyada Osman Pazarlama için oyuncu aradığını da duyurmuştu. Bu da büyük bir etki yarattı dolaysıyla bedavadan çıkacak olan filmin reklamı 1 yıl önceden yapılmaya  başlanmıştı.

Öte yandan Osman Pazarlama da, müziklerin az kullanımı ve de kullanılan müziklerin başarısız olması da dikkat çekiyor. Bu arada son zamanlarda birçok lisansız TV kanalında yayınlanan dolandırıcılık ve yanıltıcı reklamlara da bir eleştiri söz konusu. Yine birçok izleyicinin Osman Pazarlama'da Recep İvedik gibi bir  kahkaha tuhfanını beklemesi hayal kırıklığına yol açtı. Osman Pazarlama, bir kesim izleyiciyi güldüremedi yani.

Şahan Gökbakar'a Kötü Haber!


Birçok sanatçının baş belası emek hhrsızlarından Şahan Gökbakar'ın Osman Pazarlama filmi de nasibini aldı. Film, vizyonda ki ikinci haftasında  ne yazık ki internette düştü. Bu da demek oluyor ki emek hırsızları 
Şahan Gökbakar'dan daha çok kazanacak. Üstelik hiçbir emek harcanmadan... Birçok film bu duruma düşmemek için (en azından bir - iki ay) önlem alıyor, fakat Osman Pazarlama için ya hiç önlem alınmadı ya da alınan önlemler yetersiz kaldı. Kaldı ki Osman Pazarlama internette düştü. 

kısaca Osman Pazarlama böyle bir film. Artık Osman Pazarlama izlenir mi? Ona da siz karar verin.  Eğer daha filmi izleyemediyseniz kararınızı hızlı verirseniz sizin için çok daha iyi olur. Çünkü film yakında vizyondan kaldırılabilir.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0