Chat Uygulaması Tinder Teknik Hatanın Kurbanı Oldu!

Popüler arkadaş bulma, chat uygulaması Tinder'da yaşanan teknik sorun Tinder kullanıcılarını kızdırdı! Kullanıcılar, sosyal medyada isyan etti.

Tinder kızlar
Tinder

Dünya da ve Türkiye'de popüler chat uygulamaları arasında ilk sıralarda olan ve  Android, İOS ve Windovs Phone isletim sistemli akıllı telefonlarda 100 milyon kişi tarafından indirilen Tinder'da  yaşanan teknik sorun sonucu  milyonlarca kişinin bilgileri silindi. Birbirini beğenip eşleşerek sohbete başlayan Tinder kullanıcılarının eşleşme verileri Tinder'da yaşanan teknik hatadan ötürü silindi.

TİNDER  UYGULAMASI DÜŞÜŞE GEÇTİ!


Kişilerin bulunduğu konumda ki kullanıcıları gösterip, iki tarafın birbirini beğenmesi sonrası sohbetin başladığı Tinder uygulamasında yaşanan büyük teknik sorun sonrası sosyal medya da birçok Tinder kullanıcısı bu duruma tepki göstererek Tinder'ı cep telefonundan kaldırdığını paylaştı. Öte yandan yaşanan teknik Sorun sonrası Play Store ve Appstore'da Birçok kullanhcı, Tinder için olumsuz yorum  yaptığı görüldü. Tinder'ın ugulama marketlerinde ki puanı da bu durumdan sonra düşüşe geçti.

Yaşanan teknik hata sonucu kullanıcı eşleşmelerinin silindiği Tinder'dan da henüz konu hakkında net bir açıklama gelmiş değil. Öte yandan kaç kişinin verileri silindi? Sorusu  hala cevaplanmasa da tahminlere göre sayının milyonlarla ifade edilebilecek kadar fazla  olduğu düşünülüyor. Bunun yanı sıra Tinder kullanıcıları Twitter'da Tinder'a çok sert eleştiriler de bulundu. Tepkiler ve yaşanan teknik hata sonrası Tinder'in açıklaması kullanıcılar tarafından merakla bekleniyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0