4. Sihirli Mikrofon Ödülleri Final Heyecanyla Devam Ediyor


4.sihirli mikrofon radyo ödülleri ve sihirli mikrofon ödülleri sonuçları 2016
Sihirli Mikrofon
Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri'ni duydunuz mu? Veya hiç oylamalara katıldınız mı? Bu yazımızda biraz sizlere Sihirli Mikrofon'dan söz etmeye çalışacağım.Ve eminim ki biraz radyo takipçisiyseniz siz de benim  gibi Sihirli Mikrofon'u çok seveceksiniz.


Sihirli Mikrofon, 2013'ten beri bir çok dalda bir çok radyo ve radyocuyu ödüllendirmektedir. Ve bu yıl da 4.sü düzenleniyor. İlk yılından beri çok başarılı ve çok profesyonel olarak hazırlanan Sihirli Mikrofon, bu yıl daha iyi  olmuş gibi geldi bana.
Bu arada 4. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri'nde ön eleme geçen gün [22 Ocak 2016]
tamamlandı  Asıl önemli olan kısım da 26 ocak sonrası başlıyor.
Sihirli Mikrofon, duyurulduğu ilk günden beri beni heyecanlandıran bir ödül töreni olmuştur. Veher sene de heyecanla takip ederim. Bir Radyo TV Ve Sinema Bölümü öğrencisi, bir Radyo Programcısı ve bir radyosever olarak Sihirli Mikrofon Radyo Ödüllerı'ni
radyo ve radyoculuk için son derece önemli olduğunu düşünüyorum.
Bilen biliyor radyolar her geçen gün kan kaybediyor ancak böylesi ödül törenleri radyoları ve radyocuları canlı tutar. Çünkü radyo deyince çocuklar başta olmak üzere bir çok kişinin  hiç bir fikri yok. Sebebi ise radyoyu dinlememeleri, bilmemeleridir. İste tam da burada  Sihirli Mikrofon ve Radyo Akademi Ödülleri gibi ödül törenleri devreye giriyor. Bu ödül törenleri sayesinde radyolara ilgi artıyor kuşkusuz.
Öte yandan  Sihirli Mikrofon kadar önemli olan Radyo Akademi Ödülleri de çok başarılı olduğunu belirtmemiz gerekir. Erkut Aktaş ve ekibi bu ödül törenini her geçen yıl biraz daha büyütüyor. Bu sene ikincisi düzenlenecek olan  ödül töreni TRT ile birlikte hazırlanacak'mış   . Eminim ki bu yıl da farkını ortaya koyacaktır. Radyo Akademi Ödülleri ile alakalı detaylı bir yazıyı da daha sonra buradan sizlerle paylaşırız.
Ve son olarak Fatih Belediyesi, Fatih Belediye Baßkanı Sn. Mustafa Demir'e radyoya ve radyoculara verdikleri değerden ötürü çok teşekkür ediyorum. Siz de oylamaya katılmak isterseniz BURADAN oy kullanabilirsiniz. Beni Facebook, Twitter ve İnstagram da takip etmeyi unutmayın. Hoşçakalın...



Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0