Nasıl Fenomen Olunur? Abdullah Çelik İle Röportaj Yaptık!

Bu aralar birçok haber sitesinde, gazete de Abdullah Çelik ile  karşılaşmanız mümkün! Tabi hal böyle olunca bizde kendisiyle karşılaştık. Hatta karşılaşmışken bir röportaj yaptık. Bakın Abdullah Çelik, fenomen olmak isteyenlere neler tavsiye ediyor.
Abdullah çelik
Abdullah Çelik
Son zamanların yeni sosyal medya fenomeni Abdullah Çelik, nasıl fenomen olduğunu anlattı. Mazlum Günhan'ın sorularını yanıtlayan 14 yaşındaki sosyal medya fenomeni büyüyünce ne olacağına ilginç bir  yanıt verdi. 

Gelişen sosyal medya ile birlikte çoğu şey hayatımıza girmiş durumda. Yeni yeni akımlar, ilginç durumlar, yeni ve de bilinen ünlülerden farklı ünlüler. Daha doğrusu fenomenler... Evet artık sosyal medyanın gelişmesiyle birlikte sosyal medya fenomenleri de doğdu. Üstelik kimi sosyal medya fenomenleri daha çok küçük yaşlarda fenomen olmayı başarıyor. Bunlardan biri de Abdullah Çelik, 14 yaşındaki Çelik, şu aralar    deyim yerindeyse "sosyal medyada  fırtına estiriyor." Peki kim bu Abdullah Çelik? Nasıl böyle fenomen oldu? Merak edilen soruları Abdullah Çelik  Webmgon'dan  Mazlum Günhan'ın konuğu olarak yanıt verdi.

Webmgon.com Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda RadyoAktif Show adlı programı hazırlayıp sunan Mazlum Günhan'ın bugün ki programına son zamanların sosyal medya fenomeni Abdullah Çelik katıldı.   Keyifli anların yaşandığı canlı yayında Abdullah Çelik'in özgüveni de dikkat çekti. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0