Survivor 'ı Kim Kazandı? İşte Survivor Finalinden İlginç Anlar

Geçtiğimiz gün yarı finali tamamlanan Survivor 2016'nın bugün finali yapıldı. Peki Survivor'ı kim kazandı? Finale kalan Atakan mı yoksa Serkay mı Survivor'ı kazandı? Survivor 2016 kazananı ve Survivor finalinde öne çıkan renkli anları sizler için derledik.

Survivor
Survivor 2016


Yaklaşık beş ay önce Tv8 ekranlarında izleyiciyle buluşan ve seyirciyi ekran başına kitleyen Survivor 2016, bugün yapılan final yayınıyla sona erdi.  Bugün finali yapılan Survivor'ın yarı finali geçtiğimiz gün ekranlara gelmişti. O yayında Damla ve Atakan, SMS oylamasına kalmıştı. SMS oylamasında seyirci seçimini Atakan'dan yana kullanarak Damla'yı elemişti. Damla ile SMS oylamasına kalan ve seyirci oylamasıyla finale kalan Atakan, dokunulmazlığı olan Serkay'a rakip olarak finale yükseldi. Ve Survivor 2016 finali az önce tamamlanarak Survivor kazananı belli oldu. SMS oylamasına göre kazanan yarışmacı birçok kişi için sürpriz oldu adeta.

Survivor 2016'nın Kazananı  Atakan Oldu!

Survivor'ın bugün Tv8 ekranlarına gelen final yayınında SMS oylamasına kalan Atakan ve Serkay arasındaki kıyasıya yarışın galibi belli oldu. Bir saat süren SMS oylamasında yüksek katılım oldu. Ve noter eşliğinde yapılan oy sayımında Survivor 2016'nın kazananı Atakan oldu. Âtakan'ın kazanmasıyla hayranları da sosyal medya üzerinden sevincini paylaşmaya başladı. Rakibini büyük bir farkla  geçen Atakan, böylece Survivor'ın kazananı oldu. Survivor 2016'nın finalinde karşı karşıya gelen iki erkek yarışmacı Atakan ve Serkay arasındaki heyecanlı kapışmada seyirci kararını vererek Survivor 2016 tamamlanmış oldu. seyirci, şimdiden Survivor 2017'yi merakla beklemeye başlamış durumda.

Tv8'de  Yeni  Bir Program Başlıyor

Bugün tamamlanan Survivor 2016'da Acun, yeni bir programın çok yakında Tv8'de ekranlara geleceğini ifade etti. Tv8'de yeni başlayacak olan programın adı ise: "Gözaltı" program, bir zamanlar tüm dünyada ortalığı kasıp kavuran BBG Biri Bizi Gözetliyor'a benzerliğiyle dikkat çekiyor. 8 erkek ve 8 kadının 24  saat kamera kaydı eşliğinde  kalacağı evde  yarışmayı kazanan bir erkek bir kadın Survivor 2017'de yarışma hakkı kazanacak.  Kısıtlı detayların paylaşıldığı Gözaltı programının başvuruları başlamış durumda.

Survivor 2017 ve Tv8'de yakında ekranlara gelecek olan  Gözaltı programı  hakkında ilginç detayları  Webmgon.com dan takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0