Netflix indirememe sorunu ve Netflix "bu sürüm cihazınızla uyumlu değil" uyarısının 3 kesin çözümü

Popüler dijital içerik servisi Netflix'i mobil cihazlarda kullanmak bazen imkansız bir hal alıyor. Çoğunlukla kullanıcılar, Netflix'te "Bu sürüm cihazınızla uyumlu değil" hatası almakta. Peki bunun çözümü nedir? 
Netflix'i telefonda kullanarak platformun içeriklerini tüketen pek çok kullanıcı bulunuyor. Mobilin pratik ve kolay erişilebilir olması genelde tercih sebeplerinin başında gelmekte. Ancak telefondan Netflix kullanımı bazen kimi kullanıcılar için imkansız bir hal alabiliyor. Bu, daha çok Android kullanıcıları için geçerli oluyor. Zira Android telefon üreticilerinin bazıları bazı cihazlar için Netflix lisansı almadığından ya da bazı cihazlara yasa dışı IMEI atıldığından ötürü sorunlar baş gösteriyor. Özellikle de Netflix indirememe sorunu çokça yaşanmakta. Kullanıcılar, "Bu sürüm cihazınızla uyumlu değil" hatasıyla sıklıkla karşılaşmakta. Peki bu Netflix sorunu nasıl çözülür? 

İşte Netflix İnmiyor Sorununun Çözümleri

Genellikle Google Play Store'dan Netflix indirildiğinde karşımıza çıkan "bu sürüm cihazınızla uyumlu değil" uyarısının birkaç çözüm yolu bulunuyor. 

*Bu sorunun en kolay ve en işe yarayan çözüm yolu Aptoide, APK Mirror ve APK Pure gibi güvenilir APK sitelerinden Netflix'in bir kaç sürüm eski versiyonlarını indirmek. Hatta sürümlerden daha çok birkaç ay geriye giderek eski sürümleri bulup yüklemek önemli. Bu işlemi yaparken cihazınızda bulunan Netflix dosyalarını silmeyi unutmayın. İşlem yaparken sorun yaşamanız halinde konu ile alakalı hazırlanan aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. 

*Eğer ki indirmiş olduğunuz APK dosyaları işe yaramadıysa pes etmeyin. :) Çünkü basit bir çözüm yolu daha var. Netflix indirememe sorununu yaşayan pek çok kişi var. Ve bu kişilerin kullandığı cihazlara uyumlu Netflix APK'sını paylaşan bir sürü web sitesi bulunuyor. Bu APK dosyaları Netflix uyumlu olmayan telefonlara özel olarak modlanmış olup, tam uyum sağlamakta. Peki bu uyumlu APK dosyaları nasıl bulunuyor? Bir Google araması yaparak bulmak kadar basit aslında. Şöyleki:  diyelim Samsung'un Galaxy J7 Prime modelini ya da Xiaomi 'nin Redmi Note 9 telefonunu kullanıyorsunuz. Ancak bu telefona Netflix indirilmiyor. Yapmanız gereken: Google'da kendi telefonunuzun marka modeli için APK terimini İngilizce yazarak arama yapmak. Örneğin "Samsung Galaxy J7 Prime for Netflix APK" veya "Redmi Note 9 for Netflix APK" gibi. Böylece en uygun uygulamayı bulup APK dosyasını kurup kullanmaya başlayabilirsiniz. 

*Tüm bunlar işe yaramaz ise geriye tek bir çözüm kalıyor. O da: telefona "Root atmak." Bu işlem her kullanıcının yapacağı bir işlem değil. Ve son derece karmaşık olup, yanlış bir işlem yapılması halinde cihaz zarar görebilir. Bu işlem için bir telefoncudan destek alınabilir. Ayrıca telefona root atmak ile alakalı araştırma yapmanızı da öneriyoruz. Zira bu işlemin avantaj ve dezavantajları söz konusu.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0