TikTok Rakibi Kwai'de Para Nasıl Kazanılır? Video Paylaş Para Kazan

Kısa video topluluğu Kwai'de para kazanmak için pek çok sosyal medya kullanıcısı araştırma yapmakta. Peki Kwai üzerinden para kazanmak mümkün mü? Evet, mümkün. Hatta en az aylık 1400 TL gibi bir ücret.  Ama tabii şartları da var...
Sosyal medya artık çoğu insan için bir gelir kapısı olmuş durumda. Hatta kimi insanların asıl işi bile oldu. Real hayatta kazanamayacağı parayı sanal ortamda kazanan nice insan var. TikTok, İnstagram, YouTube ve Twitch platformlarında ciddi kazançlar elde eden pek çok fenomeni neredeyse hepimiz tanıyoruz. Öte yandan sosyal medya platformları da bir rekabet içerisinde. Hepsi de içerik üreticilerini kendi platformlarına çekmek için özel fonlar ayırıyor. YouTube, geçtiğimiz aylarda Shorts için YouTuber'lara özel bir fon duyurdu. Bu durum, yeni piyasaya giren Kwai için de geçerli. Kwai, kısa video topluluğu olarak serüvenine başladı. Ve TikTok benzeri olduğu için kısa sürede hatrı sayılır bir kullanıcı sayısına ulaştı. Platform şimdi de içerik üreticileri bünyesine katmak için dikkat çekici hamleler yapıyor. 

KWAI'DE PARA NASIL KAZANILIR?


Kwaide para kazanmak mümkün olsa da bazı şartları var. Bunların başında bir sosyal medya platformunda belli bir kitleye sahip olmak geliyor. Ayrıca belli sayıda özgün içeriğe sahip olmak. Yanı sıra en az 15 gün boyunca her ay Kwai'ye içerik üretmek. Bu şartları yerine getiren kullanıcılar, Kwai partneri olan bir ajans yoluyla platforma dahil oluyor. Bu arada yeri gelmişken Kwai'de ajans olmak da mümkün. Kwai'e uygun en az 50 içerik üreticisi bünyesinde olanlar resmi ajans olmaya hak kazanır. 

Peki Kwai para kazanma şartları nelerdir?
Her şeyden önce, bu şartların Nisan 2022 tarihinde geçerli olduğunu belirtmek gerekir. İlerleyen dönemlerde şartlar değişebilir. 
- Bir platformda yeterli takipçiye sahip olmak. 
TikTok'ta en az 10k
Facebook'ta en az 5k
İnstagram'da en az 5k
YouTube'da en az 5k
- Her ay en az 15 video çekilmesi gerekmekte. 
- Her ay en az 5 özgün video şartı.
Bu arada Kwai'de 5 farklı seviye mevcuttur. Bu seviye takipçi sayısına göre belirlenir. En düşük seviyede olan içerik üreticisi 96 dolar yani yaklaşık 1400 TL kazanır. Ve her 100 izlenme başına ise 0.80 dolar kazanır.
Aşağıdaki videodan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.


Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

  1. Merhaba. 50 içerik üretince otomatikmen mi ajans oluyoruz yoksa birine mi başvuracak? Teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0