Leyla ile Mecnun Exxen'de Ne Zaman Yayınlanacak? İşte 2 Tarih!

Fenomen dizi Leyla ile Mecnun'un Exxen'de yeniden sevenlerinin karşısına çıkacağı geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı. Ancak Leyla ile Mecnun dizisi ne zaman Exxen'de yayınlanacak sorusu yanıt bulmamıştı. Ortaya çıkan bilgiler ışığında bazı detaylar netleşti. 
Yaklaşık 10 yıl önce ekrana veda eden Leyla ile Mecnun'un replikleri hala sosyal medyada viral olurken, dizinin sevenleri ise diziyi yeniden ekranda görmeyi uzun süredir istiyordu. Öte yandan bu yılın başlarında yayın hayatına başlayan Exxen ise müşteri toplamak için hamle yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda platform fenomen diziyi tekrar çekmek için kolları sıvadı. Gelen haberlere göre Leyla ile Mecnun yakında eski kadrosuyla yeniden izleyiciyle buluşacak. Bu da dizinin hayranlarını heyecanlandırdı. Ancak Leyla ile Mecnun'un ne zaman yayınlanacağı açıklanmadı. Bununla birlikte pek çok soru işareti de beraberinde geldi. 

Bazı iddialara göre Leyla ile Mecnun Eylül ayıyla başlayan yeni sezonla birlikte ekranlara gelecek. Bu kapsamda ise dizi çekimlerinin gelecek ay başlayacağı öne sürülüyor. Yine ortaya atılan bir başka iddia ise dizinin Aralık ayında ekranlara geleceği yönünde. Sonuç olarak dizinin bu sene ekranda olacağı kesin gibi. Tabii cevabı merak edilen bir başka soru ise Leyla ile Mecnun dizisinin yeni bölümleri eski tadı verebilecek mi?

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0