Telefon Şarjı Nasıl Uzun Süre Gider? Telefonunuzun Şarjı Hızlı Bitiyorsa Bu Uygulamayı Seveceksiniz!

Akıllı telefonların en büyük sorunu olan şarjın hızlı bitmesi bazı ufak yöntemlerle çözmek mümkün. Telefonlar eskidikçe bataryaları da eskisi gibi gitmemeye başlıyor. Dolayısıyla telefon şarjı çabuk bitmeye başlıyor. Bu yazıda paylaşacağımız uygulama ile telefon şarjı daha uzun gidecektir...
Greenify
Greenify
Telefonlar her geçen gün daha da güçleniyor. Ancak yıllardan beri bir türlü bataryaların uzun süre gitmesini sağlayacak bir teknolojik çözüm geliştirilemedi. Telefonlar artık dakikalar içerisinde hızlı şarj olurken, bir süre sonra hızlı dolan şarj hızlı da bitmeye başlıyor. Yaklaşık 1 yıl içerisinde akıllı telefonların şarjı çabuk bitmeye başlıyor. Bu da gerçekten can sıkacak hale geliyor.   Batarya eskidikçe telefon şarjı hızlı bitmeye başlıyor. Ancak bazı ufak çözümler sayesinde telefon şarjının uzun gitmesini sağlamak mümkün. Üstelik çok da uğraş gerektirmeyen yöntemler mevcut. Biz de bu yazıda bir uygulama ile hızlı biten şarjının önüne geçebileceğiz. Söz edeceğimiz uygulama Greenify. İşleri kolaylaştıran Greenify, hem çok basit hem de çok pratik.

TELEFON ŞARJI NASIL UZUN GİDER?


Android telefonlar için son derece pratik olan Greenify, Google Play Store'da yer alan en iyi batarya optimize programlarının başında geliyor. Android 6 ve sonrasındaki tüm sürümlere uygun olan program, Play Store'da 4.5 puan alarak dikkat çekiyor. Öte yandan Greenify uygulamasının kullanımı da oldukça basit. Uygulamayı indirdikten sonra açtığımızda uygulama bize telefonumuzun root'lu olup olmadığını soruyor. Burada root'lu, root'lu değil ya da emin değilim seçenekleri bulunuyor. Herhangi bir seçeneği seçtikten sonra uygulama açılıyor. Son olarak da hangi uygulamaların arka planda çalışmayacağını tek tek seçiyoruz ve artık Greenify çalışmaya başlıyor.

Greenify kullanımı hakkında daha fazla detay aşağıdaki video da yer alıyor. Dikkatlice izleyip yöntemi uygulamanız halinde telefonunuzun şarjının yüzde 10-15 daha uzun gittiğini görebilirsiniz. Ayrıca Greenify indirme linki videonun hemen altında yer alıyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0