Nalet Bebe'den Film! Şahane Hayaller Konusu ve Fragmanı ile Öne Çıkıyor

YouTube'da Nalet Bebe olarak bilinen Ömer Başdoğan, Şahane Hayaller filmi ile beyazperdede. Komedi türündeki filmin yapımcılığını Enes Batur filmlerini de yapan yapımcı gerçekleştiriyor. İşte Şahane Hayaller filminin konusu ve fragmanı...
Nalet bebe
Şahane Hayaller 
Gün geçmiyor ki yeni bir YouTuber filmi ile karşılaşmayalım. Son yıllarda artan YouTuber filmlerine bu hafta bir yenisi daha ekleniyor.  Youtube'da Nalet Bebe olarak tanınan ve 65 bin aboneye sahip olan YouTuber Ömer Başdoğan da Şahane Hayaller filmi ile beyazperdede boy göstermeye hazırlanıyor. Komedi türünde seyirci ile buluşacak olan Şahane Hayaller filminde, şair olmak isteyen Ömer'in yaşadığı maceralar konu ediliyor. Öte yandan filmin fragmanı da kısa sürede yoğun ilgi gördü. Şahane Hayaller fragmanı şu an itibariyle 1 milyon görüntülemeye ulaştı.
Vizyon tarihi 7 şubat olarak belirlenen ve bu hafta gösterime girecek olan Şahane Hayaller'in yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı üstleniyor. Senaryosunu Ömer Başdoğan ve Furkan Başdoğan'ın kaleme aldığı filmin yapımcılığını Enes Batur filmlerinin de yapımcılığını gerçekleştiren  Eren Medya & ILS Vision üstleniyor. Önemli rakipleri olmayan Şahane Hayaller'in oyuncu kadrosunda ise Ömer Başdoğan, Cemil Şahin ve Çetin Altay gibi isimler yer alıyor. Liseden beri şair olma hayalleriyle yaşayan Ömer'in okul arkadaşıyla beraber giriştiği macera beyazperdeye aktarılıyor.

Şahane Hayaller filminin konusu: Ömer, içindeki şiir tutkusu yüzünden 30lu yaşlarına kadar düzgün bir işte çalışmamış kariyer sahibi olamamıştır. Edebi değeri olmayan, yüzlerce şiire sahip Ömer’in yolu lise arkadaşı Ali ile kesişir. Kitap çıkarma işinde çok para olduğunu düşünen Ali, Ömer’i kitap çıkarmaya ikna eder. Annesinden aldığı borç ile kitap çıkaran Ömer, ilk baskıda hüsrana uğrayınca hem aldığı borcu geri ödeyebilmek hem de şairlik hayallerini gerçekleştirebilmek için çıktığı bu yolda başına türlü olaylar gelecektir.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0