Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal: "Bir Aşk Var Hayatımda"

Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal, kendisi hakkında çok önemli detaylar paylaştı. MAG dergisinin ocak sayısının konuğu olan Sinem Ünsal, “Çok sabırsızım. Aklımdan geçen şeylerin hemen gerçekleşmesini istiyorum” dedi. İşte güzel oyuncunun çok özel açıklamaları... 
Mucize doktor
Sinem Ünsal
Her perşembe günü reyting rekorları kıran Fox'un sevilen dizisi Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal, hayatı hakkında merak edilen pek çok detaya değindi. 26 yaşındaki güzel oyuncu “Benim için aşk istemsiz hareket etmek gibi bir şey. Bugünlerde bana da kendimi çok özgür ve şanslı hissettiren bir aşk var hayatımda” dedi. Canlandırdığı karakterle benzer pek çok özelliğinin olduğunu söyleyen Ünsal,  “Nazlı’nın otizmli bir bireyle tamamen insani bir yerden ilişki kurma çabası, empati nedir bizlere tekrar hatırlatıyor olması beni çok etkiliyor”  şeklinde konuştu.

MAG dergisinden Emre Yunusoğlu'na konuşan Sinem Ünsal, kendi hayatı ile ilgili en büyük mucizesini ise şöyle özetliyor: “ Aklıma gelen tek bir anı yok, beni mutlu eden her şeyi yüksek duygularla karşılıyorum, mucizevi kılıyorum. Mucizeleri seviyorum” Aşk konusunda cesur olduğunu da belirten güzel oyuncu Sinem Ünsal, “ Aşk konusunda fazlasıyla cesurum. Olumsuz bir geri dönüş alma ihtimali bile hislerimi açık yaşamam konusunda beni yıldırmıyor” dedi.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0