Gizem Dolu Bir Hikaye! Atiye Dizisinin Fragmanı Yayınlandı! Atiye Ne Zaman Başlayacak?

Beren saat
Atiye
Netflix'in Beren Saat'li ikinci orijinal Türk dizisi için geri sayım başladı. Geçtiğimiz haftalarda teaser'ı yayınlanan Atiye dizisinin fragmanı bugün yayınlandı. Peki Netflix'in Atiye dizisi ne zaman başlayacak?

Beren Saat'in canlandırdığı Atiye karakterinin gizemli yolculuğunu konu alan dizi, dünya çapında Netflix seyircisiyle buluşacak. istanbul'dan Göbekli Tepe'ye uzanan hikayesiyle öne çıkan Atiye dizisinin 8 bölüm olduğu açıklandı. Atiye'nin fragmanı ise bugün itibariyle görücüye çıktı. Hakan Muhafız'dan sonra Netflix'in ikinci orijinal Türk yapımı olan Atiye fragmanı ile beğeni topladı.
Peki Atiye dizisi ne zaman başlayacak? Netflix Türkiye tarafından yapılan açıklamada Atiye'nin tüm dünya ile beraber ülkemizde 27 Aralık 2019'da seyirci karşısına çıkacağı belirtildi. Sadece Netflix'te yayınlanacak dizi, 8 bölüm olarak planlandı. Atiye dizisi, içgüdülerini takip ederek geçmişe ait bir sembolün gizemini çözmeye çalışan Atiye’nin günümüze uzanan mistik yolculuğunu konu alıyor. Sekiz bölümden oluşan gizem türündeki dizi, izleyicileri kendini keşfetme, aile bağları ve çözülmesi gereken sırlarla dolu bir dünyaya taşıyor.
Başrollerini Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün paylaştığı  dizinin kadrosunda Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Tim Seyfi, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Meral Çetinkaya yer alıyor. Yürütücü yapımcılığını Onur Güvenatam ile birlikte Özge Bağdatlıoğlu ve Jason George’un paylaştığı Atiye’yi Nuran Evren Şit kaleme aldı. Yapımcılığını Alex Sutherland’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Ozan Açıktan ve Gönenç Uyanık yer alıyor.

Atiye Dizisinin Konusu


Dizi, İstanbul'da mükemmel bir hayat süren genç ve güzel bir ressam olan Atiye'nin hayatını konu alıyor. Atiye'nin sevgi dolu bir ailesi, varlıklı ve yakışıklı bir sevgilisi vardır ve ilk bireysel sergisini açmak üzeredir. Ancak kusursuz hayatı, dünyanın en eski tapınağı olan Göbeklitepe'de yapılan bir keşif sonrasında değişmek üzeredir. Erhan adında bir arkeolog, burada yaptığı kazıda bir sembol keşfeder. Bu sembol, Atiye ile Göbeklitepe arasında son derece gizemli bir bağlantı olduğuna işaret etmektedir. Bunun üzerine Atiye hayatını tamamen değiştirip geçmişinde ve bu antik harabelerde saklı olan sırların peşine düşecektir.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0