Ünlü Rapçiler Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesine Gittiler! Fuat, Şanışer ve Ados Ağrı Dağı ve İshak Paşa Sarayı'nı Gezdi!

Ünlü rapçiler Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine gittiler. Usta rapçi Fuat Ergin, Şanışer ve Ados pazar günü Doğubayazıt'ta çeşitli tarihi ve turistik mekanı ziyaret etti. Rapçiler, gezdikleri yerleri sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. İşte detaylar.

Fuat Ergin, Ados ve başarılı rapçi Şanışer, cumartesi günü Ağrı'ya gitti. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran Susamam projesinde yer alan üç rapçi, proje kapsamında köy okuluna kütüphane kurmak için yola çıktılar. Şarkıyı seslendiren 20 müzisyen adına gelen Şanışer, Fuat ve Ados, Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde bulunan Düzgören İlkokuluna kütüphaneyi kurdular. Okulun bahçesinde miniklerle bir araya gelen müzisyenler renkli anlara da şahit oldular. Birkaç saat içerisinde tamamlanan kütüphane, dün itibariyle öğrencilerin kullanımına açıldı. Bu arada Düzgören'de açılan kütüphane, Susamam projesi kapsamında hazırlanan tişörtlerden elde edilen gelirle yapıldı. Şanışer, Fuat ve Ados kütüphane açılışından sonra 
Ağrı'da çeşitli yerleri gezdiler.

Ağrı'dan sonra Pazar günü  Doğubayazıt'a giden Şanışer, Fuat ve Ados, ilçede bulunan tarihi İshak Paşa Sarayı'nı gezdiler. Daha sonra ilçe merkezine yaklaşık 15 km uzaklıktaki Türkiye'nin en büyük dağı olan Ağrıdağı'nı da ziyaret eden müzisyenler, bol bol fotoğraf çektiler.  Fuat, "Ağrı Dağı'ndan selamlar" notuyla şu paylaşımı yaptı:
Ağrı dağı
Fuat
Rapçi Ados da İshak Paşa Sarayı'nda ekipçe çektikleri fotoğrafı şu notla paylaştı: "İshak Paşa Sarayı hatırası"
Doğubayazıt
Doğubayazıt
Fuat'ın eşi Müjde Yazıcı Ergin ise Ağrı'da kurulan ilk Susamam kütüphanesi ve geçirdiği 2 gün için şunları söyledi: "Susamam kütüphanelerinin ilki Ağrı'daki Düzgören İlköğretim Okulu'nda kurulmaya başlandı. Kütüphaneler projesinin ilki olması şerefine sevgili eşim Fuat, Susamam'ın yaratıcısı, gururumuz Sarp(Şanışer), Ece, Adem(Ados) ve Ali Emre ile haftasonu Ağrı'daydık. Çocuklarla koştuk, oynadık, sohbet ettik, geleceğe dair ümitlerimizi tazeledik. Rap müziğin aracı olduğu bu çok anlamlı kütüphaneler projesinde #Susamam ile iş birliği yapan Farkına Var Derneği ile boya, tamir, temizlik yaptık. Bu gurur hepimizin, bu gurur hepinizin. Herkese ilham olması dileğiyle."
Fuat ın eşi
Ağrı
İki gün boyunca Ağrı'da bulunan Fuat, Şanışer, Ados ve diğer ekip üyeleri yurttaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Ünlü rapçiler sevenlerinin fotoğraf isteklerini ise geri çevirmedi. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0